Πορεία συμβασιούχων στο κέντρο της Αθήνας -Ζητούν να μην απολυθούν και να μονιμοποιηθούν [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Πορεία συμβασιούχων στο κέντρο της Αθήνας -Ζητούν να μην απολυθούν και να μονιμοποιηθούν [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλειστό είναι το κέντρο της Αθήνας αυτήν την ώρα από την πορεία των συμβασιούχων-εργαζόμενων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιφέρειας, που ζητούν την μονιμοποίησή τους.

Οι απεργοί συμβασιούχοι πραγματοποίησαν νωρίτερα συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, απαιτώντας μόνιμη δουλειά για όλους, μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, και καμία απόλυση συμβασιούχου.

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν συμβασιούχοι από τους δήμους Θεσσαλονίκης, Θέρμης, Αριανών Κομοτηνής, Πυλαίας Χορτιάτη, Παύλου Μελά, Βόλου, Ζαγοράς, Νότιου Πηλίου, Αλμυρού, Βελεστίνου, αλλά και από δήμους της Αττικής.

Η πορεία έφτασε πριν από λίγο έξω από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης και αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου.

Πορεία συμβασιούχων στο κέντρο της Αθήνας -Ζητούν να μην απολυθούν και να μονιμοποιηθούν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πορεία συμβασιούχων απολύσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ