Μετά τον Χάρι Πότερ η Ρόουλινγκ ετοιμάζει βιβλίο για ενήλικες - iefimerida.gr

Μετά τον Χάρι Πότερ η Ρόουλινγκ ετοιμάζει βιβλίο για ενήλικες

Τζ. Κ. Ρόουλινγκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συγγραφέας της σειράς παιδικών βιβλίων «Χάρι Πότερ», Τζ. Κ. Ρόουλινγκ ανακοίνωσε σήμερα ότι θα επιστρέψει στον κόσμο των εκδόσεων με ένα νέο βιβλίο, αυτήν τη φορά για ενήλικες, στο οποίο δεν έχει δοθεί ακόμη τίτλος.

Η διάσημη Βρετανίδα συγγραφέας, που κέρδισε μια θέση στην λίστα με τις πλουσιότερες γυναίκες του πλανήτη, λόγω των κερδών που απέφερε η απίστευτη επιτυχία των βιβλίων της αλλά και των ομόνυμων ταινιών δηλώνει ότι το νέο της μυθιστόρημα θα είναι «πολύ διαφορετικό» από το στιλ των βιβλίων «Χάρι Πότερ».

«Η ελευθερία της εξερεύνησης νέων τόπων είναι ένα δώρο που μου έκανε η επιτυχία του "Χάρι" και με αυτούς τους νέους τόπους φαίνεται ως λογικό προχώρημα να έχω έναν νέο εκδότη», σημειώνει.

«Με μεγάλη χαρά βρήκα ένα δεύτερο σπίτι στον εκδοτικό οίκο "Little, Brown", όπως και μια εκδοτική ομάδα που θα είναι ένας σπουδαίος συνεργάτης σε αυτήν τη νέα φάση της συγγραφικής μου ζωής», καταλήγει.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με το νέο βιβλίο της Ρόουλινγκ φυλάσσονται ως επτασφράγιστο μυστικό και ο τίτλος του όπως και η ημερομηνία κυκλοφορίας του θα ανακοινωθούν αργότερα φέτος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ