Χριστούγεννα στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος -Με λάτιν, Morricone και Harry Potter [πρόγραμμα] - iefimerida.gr

Χριστούγεννα στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος -Με λάτιν, Morricone και Harry Potter [πρόγραμμα]

Ανοιχτό και το παγοδρόμιο! φωτογραφίες: SNFCC.org
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με πολλά και διαφορετικά ακούσματα.

Την Κυριακή 17/12, στις 13.00 στον Φάρο, η ορχήστρα Simon Bolivar Trumpet Ensemble θα ενώσει τις δυνάμεις της με τους νεαρούς μουσικούς και τη χορωδία του El Sistema Greece, ερμηνεύοντας κομμάτια των Mozart, Verdi, Morricone και πολλών ακόμα συνθετών.

Οι δύο επόμενες ημέρες, Δευτέρα 18/12 και Τρίτη 19/12, αφιερώνονται στην μαγευτική μουσική των ταινιών του Harry Potter. Ένα πανόραμα μουσικής των 8 πολυαγαπημένων ταινιών του δημοφιλή νεαρού μάγου Harry Potter, θα γεμίσουν την αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στις 19.00, με τον Αναστάσιο Συμεωνίδη στη διεύθυνση της Academica Athens Orchestra.

Απαραίτητη για τη συμμετοχή, η προεγγραφή στο snfcc.org/events.

Χριστούγεννα στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος -Με λάτιν, Morricone και Harry Potter [πρόγραμμα] | iefimerida.gr 0

Το Σάββατο 23/12, στο Φάρο, στις 12.00, εκατόν είκοσι φωνές και τριάντα νεαροί εκτελεστές εγχόρδων θα συμπράξουν σε μία χριστουγεννιάτικη συναυλία για μικρούς και μεγάλους.

Τρία μεγάλα σύνολα, η διαπολιτισμική παιδική χορωδία της Polyphonica, η μικτή χορωδία ενηλίκων Musica και η νεανική ορχήστρα εγχόρδων Cameratα Junior θα παρουσιάσουν έργα χαρούμενα και πρωτότυπα από διάφορα μέρη του κόσμου, δημιουργώντας μια εορταστική ατμόσφαιρα.

Χριστούγεννα στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος -Με λάτιν, Morricone και Harry Potter [πρόγραμμα] | iefimerida.gr 1

Πλησιάζοντας στην αλλαγή του χρόνου, την Παρασκευή 29/12, στις 21.00, στον Φάρο, ο πολυπράγμων ντράμερ Σεραφείμ Μπέλλος και ο πληθωρικός Άγγλος frontman Bradley White Dale, θα παρουσιάσουν ένα εορταστικό και νοσταλγικό πρόγραμμα.
Η συναυλία μεταξύ άλλων, θα συμπεριλαμβάνει τραγούδια μεγάλων μουσικών όπως οι David Bowie, George Michael, Prince, Amy Winehouse, Whitney Houston, Michael Jackson κ.α.

Παραμένοντας ακόμα στο πνεύμα των γιορτών, καλωσορίζουμε το 2018, την Παρασκευή 05/01, στις 21.00 στον Φάρο, με μία εορταστική συναυλία των Gumbo Ya Ya, με μουσική από την Νέα Ορλεάνη. Μαζί τους η Πειραιώτισσα Sugahspank.

Οι μουσικές εκδηλώσεις, καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΠΙΣΝ συναυλίες Χριστούγεννα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ