Γιατί σε αυτό το βίντεο η Τζίτζι Χαντίντ φαίνεται να έχει τις μασχάλες της αξύριστες; - iefimerida.gr

Γιατί σε αυτό το βίντεο η Τζίτζι Χαντίντ φαίνεται να έχει τις μασχάλες της αξύριστες;

YOUTUBE
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 22χρονο μοντέλο (μάλλον) συμμετέχει στο κίνημα που θέλει να αγαπάς και να αφήνεις το σώμα σου στην πιο φυσική του εκδοχή.

Φέτος, το περιοδικό LOVE ετοίμασε ένα πολύ ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο πρότζεκτ. Κάλεσε μερικά από τα πιο πετυχημένα μοντέλα και πρόσωπα του 2017, καθένα από τα οποία έχει το πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο δείχνοντας μια πολύ δυναμική, σχεδόν προκλητική, του πλευρά.

Κάπως έτσι, μέρα με τη μέρα, μέχρι τα Χριστούγεννα, το advent calendar του περιοδικού LOVE, μάς αποκαλύπτει τα κορίτσια του επιφυλάσσοντας μας και μια καινούρια έκπληξη κάθε φορά.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει την Κένταλ Τζένερ να προπονείται σκληρά πίνοντας ωμά αυγά, την ερωτική Εμιλυ Ραταικόφσκι να καλύπτει το σώμα της με σπαγγέτι (ένα βίντεο που δέχτηκε και πολλά αμφιλεγόμενα σχόλια) και την εκρηκτική Ασλει Γκράχαμ να προετοιμάζεται σαν να πρόκειται να τρέξει σε αγώνα δρόμου και να τελικά να τρέχει σε ένα δρόμο του Μανχάταν.

Χτες, ήρθε η σειρά του σούπερ επιδραστικού μοντέλου Τζίτζι Χαντίντ. «Είμαι η Gigi Hadid. Σήμερα είναι ελεύθερη μέρα», δηλώνει στο βιντεάκι πριν αρχίσει να προπονείται κάνοντας kick-boxing.

Αυτό όμως που έκανε εντύπωση (σε εμάς θετική πάντως) είναι ότι σε πολλά στιγμιότυπα του βίντεο, καθώς δίνει «μπουνιές» προς την κάμερα και φορώντας ένα αμάνικο αθλητικό μπουστάκι, φαίνεται η περιοχή κάτω από τις μασχάλες της. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος πολύ παρατηρητικός για να εντοπίσει πως δεν είναι ξυρισμένες.

Δες το βίντεο με τη Τζίτζι Χαντίντ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ