Αυτές είναι οι τσάντες που θα κρατάμε το 2018, ξανά και ξανά - iefimerida.gr

Αυτές είναι οι τσάντες που θα κρατάμε το 2018, ξανά και ξανά

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν ήσουν σε αναζήτηση για τσάντα, ή αν απλά θέλεις να ξέρεις πρώτη όλες τις τάσεις, θα τις βρεις εδώ.

Η τσάντα είναι ένα από τα πιο απαραίτητα και θηλυκά αξεσουάρ. Κάθε μέρα, λίγο πριν φύγεις, την γεμίζεις με όλα τα απαραίτητα της ημέρας. Άλλοτε είναι περισσότερα, αφού ψάχνοντας καταλήγεις να μην βρίσκεις ποτέ αυτό που θες, την ώρα που το θες, άλλοτε πάλι είναι ελάχιστα όπως κλειδιά, κινητό, πορτοφόλι. Το τι έχεις μέσα στην τσάντα σου είναι τελείως προσωπικό.

Σίγουρα, όμως, κάθε μέρα είναι το πρώτο πράγμα που πιάνεις λίγο πριν φύγεις. Και σίγουρα σου αρέσει να κρατάς μια καινούργια τσάντα και να καμαρώνεις. Ειδικά όταν αυτή είναι μια στιλάτη και πρακτική handbag!

Λένε πως όταν κρατάς την τσάντα από το χερούλι και δίπλα στο σώμα σου, στην πραγματικότητα περνάς ένα μήνυμα για τον δυναμισμό του χαρακτήρα σου καθώς και για το prestige της εργασίας σου.

Όσο για τις τάσεις, μπορεί να είναι Δεκέμβρης, αλλά αν το καλοσκεφτείς το 2018 είναι μόλις λίγες μέρες μακριά. Έτσι συγκεντρώσαμε για σένα τις μεγαλύτερες τάσεις στις handbags, για να ξέρεις πρώτη ποια να διαλέξεις και ποια θα κρατάς τους επόμενους μήνες.

Oι handbags που θα κρατάμε το 2018, ξανά και ξανά, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΣΑΝΤΕΣ 2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ