«Δεν θέλω μόνος μου την ομάδα – 300.000 Παναθηναϊκοί από 50 ευρώ» - iefimerida.gr

«Δεν θέλω μόνος μου την ομάδα – 300.000 Παναθηναϊκοί από 50 ευρώ»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στήριξη του κόσμου για ακόμα μια φορά χρειάζεται ο Παναθηναϊκός μετά και από την πρώτη συνάντηση που είχαν ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος με τους παλαιμάχους του Παναθηναϊκού.

Ο γνωστός επιχειρηματίας εγγυήθηκε ενώπιον των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού πως θα συνεχίσει να βάζει τα χρήματα που έβαζε και μέχρι σήμερα στην ΠΑΕ, δηλαδή περίπου 500-600.000 ευρώ ετησίως και τους τόνισε πως στο πλάνο του είναι να μπουν κι άλλοι επιχειρηματίες, να βοηθήσουν οικονομικά τον σύλλογο, ενώ ζήτησε ξανά και την στήριξη των οπαδών.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωρόπουλος, που είχε μαζί του και τρεις ακόμα επιχειρηματίες, πως θα πρέπει να γίνει ένα ΔΣ από παλαιμάχους που θα βγουν μπροστά και θα μαζέψουν λεφτά τόσο από επιφανείς οικονομικά Παναθηναϊκούς, όσο και από τον κόσμο.

Μάλιστα, τους εξήγησε ένα πλάνο που αφορά μια μάζα περίπου 300.000 Παναθηναϊκών, οι οποίοι θα βάλουν από 50 ευρώ στα ταμεία του συλλόγου προκειμένου να μαζευτούν άμεσα 15 εκατομμύρια ευρώ για να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να βγάλει τη φετινή χρονιά και να αποφευχθεί το οικονομικό κραχ. 15 εκατομμύρια που σε συνδυασμό με τα χρήματα που θα βάλουν επιχειρηματίες, θα βοηθήσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τον σύλλογο να ανασάνει.

«Εγώ δεν μπορώ να σηκώσω μόνος μου το βάρος. Δεν θέλω μόνος μου την ομάδα, αλλά θα συνεχίσω να βάζω τα χρήματα που έβαζα. Χρειάζεται η στήριξη όλων», είπε μεταξύ άλλων ο mr. Chipita, την ώρα που οι τρεις επιχειρηματίες που ήταν δίπλα του, μεταξύ των οποίων ο Γαβριηλίδης, δεν δεσμεύτηκαν να βάλουν λεφτά, αλλά είπαν ότι θα προχωρήσουν σε επαφές με άλλους επιχειρηματίες για να δουν αν υπάρχει διάθεση να βοηθήσουν.

Αντωνιάδης: «Έχει τρεις συμπαίκτες ο Θεοδωρόπουλος»

Αρκετά πιο αποκαλυπτικός και αισιόδοξος αναφορικά με το πλάνο του Σπύρου Θεοδωρόπουλου εμφανίστηκε με δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο Αντώνης Αντωνιάδης. Ο παλαίμαχος επιθετικός των πράσινων αποκάλυψε πως ο Θεοδωρόπουλος έχει στο πλευρό του τέσσερις ανθρώπους - τρεις επιχειρηματίες και τον Κύπριο Ανδρέα Γαβριηλίδη ο οποίος ειδικεύεται στο μάνατζμεντ επιχειρήσεων. Επίσης σημείωσε πως άμεσα, σε 7-10 μέρες, θα γίνει δεύτερη συνάντηση, στην οποία θα συμμετάσχουν περισσότεροι παλαίμαχοι, "νεότερων γενιών" όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αρχικά ο κ. Αντωνιάδης είπε «Να πάρει ανάσα η ομάδα και μετά να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. θα σκεφτούν τα όσα συζητήθηκαν οι τέσσερις επιχειρηματίες γιατί υπάρχουν και συμπαίκτες. Έναν γνωρίζω, είναι ο Ανδρέας Γαβριηλίδης, πολύ δυνατός μάνατζερ επιχειρήσεων από την Κύπρο. Τους άλλους δεν τους γνωρίζω. Στην επόμενη συγκέντρωση θα είμαστε έτοιμοι για περισσότερες ανακοινώσεις. Δεν το έχουμε φιξάρει ακόμη, αλλά νομίζω πως σε μια εβδομάδα - δέκα μέρες θα πραγματοποιηθεί. Πάντα είμαστε αισιόδοξοι, θεωρώ ότι ο κόσμος θα καταλάβει κάποια πράγματα και θα βοηθήσει γιατί θα είναι στον βασικό άξονα. Είναι πλάνο για να μην βρεθεί ο Παναθηναϊκός στα βράχια, στη συνέχεια μπορεί να γίνει και μόνιμη αυτή η κατάσταση».

Και πρόσθεσε «Θα γίνει άνοιγμα και σε νεότερους παλαίμαχους, ήδη εγώ ειδοποίησα τον Καραγκούνη και μου έκανε παράπονα ο Γιούρκας που δεν του το είπα και του απάντησα 'την επόμενη φορά θα είσαι κι εσύ μαζί μας».

Από την πλευρά του ο Μίμης Δομάζος επισήμανε: «Σήμερα έγινε το πρώτο ραντεβού, θα γίνει κι ένα δεύτερο πιο διευρυμένο...». Κατά την αποχώρησή του ο Βασίλης Κωνσταντίνου απλά τόνισε πως από λάθος συνεννόηση δεν κλήθηκαν οι Σεϊταρίδης και Μπασινάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Θεοδωρόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ