Φάρμα Μπράλου: Η πιο ονομαστή φάρμα της Φθιώτιδας, μόλις έγινε εστιατόριο στο Κολωνάκι [εικόνες] - iefimerida.gr

Φάρμα Μπράλου: Η πιο ονομαστή φάρμα της Φθιώτιδας, μόλις έγινε εστιατόριο στο Κολωνάκι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον πεζόδρομο της Μηλιώνη, η ποιοτική Φάρμα Μπράλου απέκτησε το νέο της κατάστημα- το πρώτο ήταν στον πρώτο όροφο του γαστρονομικού πολυχώρου Yoleni's Store.

Εκεί μπορείτε πλέον να βρείτε τα εκλεκτά και ονομαστά κρέατα και προϊόντα της, από τα μοναδικά ελληνικής εκτροφής Βlack Angus Purebred 100% που μόνο η Φάρμα Μπράλου αναπαράγει στη χώρα μας, έως τον ελληνικό μαύρο χοίρο, πουλερικά, αρνιά και κατσίκια αλλά και ζυμαρικά, ειδικές σως και μια μεγάλη ποικιλία από delicatessen. Με κοπές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και πολυήμερο σίτεμα, εδώ η κρεατοφαγία αποκτάει άλλη διάσταση.

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία «from farm to table» το εστιατόριο του ποιοτικού εκτροφέα και παραγωγού κρέατος, προτείνει μια σειρά από εμπνευσμένα πιάτα σε επιμέλεια Μιχάλη Νουρλόγλου, που υλοποιούν καθημερινά, με την καθοδήγησή του, ο Παναγιώτης Ζώκος και ο Αγαπητός Τσακαλάκης με την ομάδα τους.

Γνωρίστε την «Φάρμα Μπράλου» στο Κολωνάκι, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΑΡΜΑ ΜΠΡΑΛΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ