Αύγουστος Κορτώ: Εκλεισα 18 μήνες που έπαψα να είμαι αλκοολικός - iefimerida.gr

Αύγουστος Κορτώ: Εκλεισα 18 μήνες που έπαψα να είμαι αλκοολικός

Φωτογραφία: Facebook/Auguste Corteau
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ μίλησε ανοιχτά, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, για τη μάχη του με τον αλκοολισμό.

Ο αγαπημένος συγγραφέας, δεν διστάζει να μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς του φίλους, σκέψεις, προβληματισμούς, βιώματα, αλλά και στιγμές από την καθημερινότητά του.

Χθες, ο Αύγουστος, γνωστοποίησε μέσα από μία ανάρτησή του, ότι κατάφερε, εδώ και 18 μήνες, να «νικήσει» στη μάχη του με το αλκοόλ και δήλωσε πόσο ευτυχισμένος είναι από αυτή τη μεγάλη του νίκη, δίνοντας το παράδειγμα σε όσους αγωνίζονται να ξεπεράσουν τους εθισμούς τους.

Τόνισε πως ήταν εξαρτημένος και χρειάστηκε αγώνας και αυτοπειθαρχία, ενώ εκατοντάδες διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να τον συγχαρούν.

«18 μήνες από τότε που έπαψα να είμαι αλκοολικός. Χρειάστηκε αγώνας, αυτοπειθαρχία, και φυσικά η απεριόριστη αγάπη των ανθρώπων της καρδιάς μου. Ήμουν εξαρτημένος - και παραμένω, η μάχη με τις εξαρτησιογόνες ουσίες είναι καθημερινή και ισόβια - αλλά νίκησα την εξάρτηση, πότε με κόλπα, και πότε απλώς σφίγγοντας τα δόντια. Λόγος για να χαμογελώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ