Πέτρος Κωστόπουλος στη Bovary: «Θέλω να ξαναέχω μια κανονική ζωή» - iefimerida.gr

Πέτρος Κωστόπουλος στη Bovary: «Θέλω να ξαναέχω μια κανονική ζωή»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκ βαθέων: Λίγο πριν τα καινούργια επαγγελματικά του βήματα, ο Πέτρος Κωστόπουλος κάνει την αυτοκριτική του. Παραδέχεται πως δεν έχει προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση της ζωής του και πως πλήρωσε ακριβά τα δικά του, μεγάλα, λάθη. Σ΄αυτό το νέο ξεκίνημα, έχοντας χάσει «οικογένεια, δουλειά, σπίτια, λεφτά», στηρίζεται στον εαυτό του, σε όσους τον εμπιστεύονται και, πάνω απ΄όλα, στην αγάπη που μοιράζεται με τα παιδιά του.

«Το 1987 που άρχισα να γίνομαι γνωστός, δεν υπήρχε ως τότε άλλος γνωστός διευθυντής περιοδικού ή γνωστός dj στο ραδιόφωνο. Τότε θεά στα περιοδικά ήταν η Ρούλα Μητροπούλου στον Ταχυδρόμο, στον ΔΟΛ, αλλά δεν την ήξερε κανείς. Με την πρώτη φορά που με κάλεσαν στην τηλεόραση, η Λιάνα Κανέλλη συγκεκριμένα, την επομένη άρχισαν να με γνωρίζουν όλοι. Εγινα γνωστός για αυτά που έγραφα, για τα περιοδικά που έβγαζα και ακόμα χειρότερα για τις γυναίκες που είχα. Ηταν η αρχή των κουτσομπολίστικων περιοδικών. Πολλές φορές ένας άντρας πληρώνει πιο πολύ και από τα λεφτά που έβγαλε, τις γυναίκες που είχε. Ο πιο επιτυχημένος έμπορος σιδήρων να είσαι, δεν θα ασχοληθούν μαζί σου. Γιατί είναι που ο κόσμος θεοποιεί τα media, αλλά κάνει λάθος. Τα media τίποτα δεν μπορούν να κάνουν, παρά να σου χαλάσουν τη διάθεση. Ούτε κυβέρνηση ανεβάζουν ούτε κατεβάζουν.

Προσωπικά υπέστην ένα πολύ χοντρό bullying. Εγραψαν μέχρι ότι εγώ ήμουν υπεύθυνος για την οικονομική καταστροφή της χώρας. Μόνον σχιζοφρενής, φθονερός ή εμπαθής μπορεί να σκεφθεί κάτι τέτοιο».

-Παίξατε όμως κι εσείς σ΄αυτό το παιχνίδι της εικόνας;

«Οχι δεν έπαιξα. Τη δουλειά μου έκανα, με τη γυναίκα μου έβγαινα, οικογένεια είχα, ούτε τηλεόραση έκανα τότε. Ούτε σκάφη είχα, παρά ένα φουσκωτό, ούτε αεροπλάνα ούτε ελικόπτερα. Και τσαμπουκάδες με φωτογράφους έκανα για να μην μας τραβάνε συνέχεια. Μας θεωρούσαν μαζί με την Τζένη λαμπερά πρόσωπα και μας κυνηγούσαν. Και στην τηλεόραση όταν έβγαινα, εκείνη την εποχή, ήταν για πολιτικές εκπομπές».

-Θεωρείτε ότι σας αδίκησαν; Οτι αδικηθήκατε;

«Ετσι πιστεύω. Εγώ δεν είπα σε κανέναν να πάει να αγοράσει ούτε χρυσά ρολόγια ούτε πόρσε. Ολα τα περιοδικά στην Ελλάδα, όπως και σ΄ όλο τον κόσμο είναι γεμάτα με ακριβά αντικείμενα το πόθου. Ρούχα αξεσουάρ, αυτοκίνητα. Ακόμα και σήμερα τα βλέπεις. Σιγά μην πιστέψω ότι όλη η Ελλάδα κοίταζε τι έκανα εγώ. Βγάζαμε πολλά και διαφορετικά περιοδικά, δεν ήταν όλα life style, σαν κι αυτά που έβγαζαν όλοι οι εκδοτικοί οίκοι».

-Ερωτεύεται κανείς ξανά;

«Ναι, βέβαια. Είμαι άλλωστε επιρρεπής από μικρός. Ερωτευόμουν με τον τρόπο του Βοσκόπουλου.....»

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Πέτρου Κωστόπουλου στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πέτρος Κωστόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ