My Style Rocks -Η Σοφία Λεοντίτση και η... «Σούλα Glamourous» που της κατέβασε τον λογαριασμό - iefimerida.gr

My Style Rocks -Η Σοφία Λεοντίτση και η... «Σούλα Glamourous» που της κατέβασε τον λογαριασμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ησυχία δεν φαίνεται ότι βρίσκει η Σοφία Λεοντίτση του MyStyle Rocks από ψεύτικα και μη προφίλ στο Διαδίκτυο.

Η μελαχρινή παίκτρια αποφάσισε να μεταβεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να «καταγγείλει» τους fake λογαριασμούς στα social media με αποτέλεσμα να «κατέβει» ο λογαριασμός της… δημοφιλούς Σούλας Glamourous.

Το βράδυ της Κυριακής δημοσίευσε στο Instagram μία ακόμη απειλή από λογαριασμό και έτσι θέλησε να στείλει ένα νέο μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. «Θα αρχίσω να κρατάω στοιχεία και τον λόγο θα τον έχει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» έγραψε μεταξύ άλλων.

My Style Rocks -Η Σοφία Λεοντίτση και η... «Σούλα Glamourous» που της κατέβασε τον λογαριασμό | iefimerida.gr 0

Σημειώνεται ότι η Σοφία Λεοντίτση απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να αποκαλύψει την ταυτότητα του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από το λογαριασμό «Σούλα Glamourous» στα social media, o οποίος «στόλιζε» καθημερινά συγκεκριμένες παίκτριες του My Style Rocks. Κάπως έτσι η πρώτην πλέον παίκτρια του My Style Rocks κατάφερε να κατεβάσει το λογαριασμό.

Η ίδια το έκανε μάλιστα γνωστό μέσω Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά: «...Με την δίκη σας παρότρυνση , τους προβληματισμούς και το μπούλινκγ που δεχόσασταν μπόρεσα και εγώ να βοηθήσω ώστε να σταματήσει ένα ψεύτικο προφίλ που με χυδαιότητες και ύβρις , προσπαθούσε να κατεβάσει το επίπεδο και να διαβάλλει προσωπικότητες ... η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έκανε τη δουλειά της και θα ήθελα να ευχαριστήσω για την προστασία που μας παρέχει ! Δεν είμαστε μόνοι μας και ανυπεράσπιστοι και όποτε μου δοθεί ξανά η ευκαιρία , θα στέκομαι όρθια απέναντι σε ψεύτικους δράκους και ανθρώπους που κρύβονται πίσω από μάσκες . Επίσης ευχαριστώ πολύ την Ντορέττα προσωπικά και την εκπομπή «Εδώ» , που μου έδωσε το βήμα έστω και για λίγο να συνεχίζω να λέω τις απόψεις μου ...!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ My Style Rocks Σοφία Λεοντίτση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ