Ειδικός της γλώσσας του σώματος εξηγεί γιατί η Μέγκαν Μαρκλ αγγίζει συνεχώς τα μαλλιά της - iefimerida.gr

Ειδικός της γλώσσας του σώματος εξηγεί γιατί η Μέγκαν Μαρκλ αγγίζει συνεχώς τα μαλλιά της

apimages.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένα από τα πιο hot ονόματα των tabloids αυτή τη στιγμή. Ο,τι φοράει, ξεπουλάει μέσα σε λίγα λεπτά. Δεκάθες αράδες συντάσσονται καθημερινά στο όνομά της και χιλιάδες φωτογραφίες παπαράτσι απαθανατίζουν κάθε της κίνηση εντός και εκτός παλατιού. Γιατί στις περισσότερες κάνει μια πολύ συγκεκριμένη κίνηση;

Ολοι έχουμε μικρές κινήσεις στις οποίες καταφεύγουμε, ασυνείδητα, σε στιγμές που η αυτοπεποίθηση ή η ηρεμία μας δεν είναι στο ζενίθ τους. Μπορεί να μοιάζουν μικρές, αλλά είναι αρκετά ισχυρές ώστε, αρχικά να μας παρέχουν μαι αίσθηση ασφάλειας, μετά από λίγο, να ενσωματωθούν στο χαρακτήρα μας και, τελικά, να γίνουν σήμα κατατεθέν μας (και, πολλές φορές, να να εκνευρίσουν τους γύρω μας!).

Όταν είμαι αγχωμένη τραβάω τις παρανυχίδες μου, κάποιος άλλος χτυπάει το πόδι του νευρικά στο πάτωμα ή "δαγκώνει" τα χείλη του. Η Μέγκαν Μαρκλ αγγίζει και χαϊδεύει τα μαλλιά της. Συγκεκριμένα γι' αυτή την κίνηση, μια ειδικός της γλώσσας του σώματος εξηγεί τι μπορεί να σημαίνει.

Διάβασε το λόγο που η Μέγκαν Μαρκλ αγγίζει συνεχώς τα μαλλιά της στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ