Νέο διαζύγιο «βόμβα» στην ελληνική σόουμπιζ -Χώρισαν Ζαμπέτογλου-Γαλακτερός [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέο διαζύγιο «βόμβα» στην ελληνική σόουμπιζ -Χώρισαν Ζαμπέτογλου-Γαλακτερός [εικόνες]

Νέο διαζύγιο «βόμβα» στην ελληνική σόουμπιζ -Χώρισαν Ζαμπέτογλου-Γαλακτερός [εικόνες] /Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση ότι ένα ακόμη ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ φαίνεται ότι έχει ακολουθήσει χωριστούς δρόμους και μάλιστα εδώ και αρκετό καιρό και αθόρυβα.

Ο λόγος για την δημοσιογράφο Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Νάσο Γαλακτερό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ελέυθερου Τύπου και της Γεωργίας Σωτηριάδου το διαζύγιο τους έχει εκδοθεί ήδη από τον περασμένο Μάρτιο!

Το ζευγάρι χώρισε ύστερα από πέντε χρόνια γάμου και πολλά χρόνια σχέσης, ενώ απέκτησαν μαζί και μια κόρη, την Σοφία.

Τα ονόματα του ζευγαριού φιγουράρισαν για πρώτη φορά στο πινάκιο έξω από την αίθουσα 202 του κτιρίου 2 της Ευελπίδων τον Φεβρουάριο του 2016. Τότε, η συνεχιζόμενη αποχή των δικηγόρων για το ασφαλιστικό οδήγησε σε αναβολή την υπόθεση για τις 22 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, την ημέρα του «τυπικού» δικαστηρίου οι δύο πλευρές δεν εμφανίστηκαν και η υπόθεση ματαιώθηκε. Όμως, λίγες ημέρες αργότερα επαναφέρθηκε η αίτηση με κλήση και προσδιορίστηκε για τις 28 Νοεμβρίου 2016. Τη συγκεκριμένη ημέρα, το ζευγάρι εκπροσωπήθηκε από κοινή δικηγόρο στο ακροατήριο, ενώ η αίτηση διαζυγίου τους έγινε δεκτή και εκδόθηκε απόφαση στις 9 Μαρτίου.

Ωστόσο, η Νάνσυ Ζεμπέτογλου διέψευσε το συγκεκριμένο δημοσίευμα με sms που έστειλε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή ενώ σχολίαζε το θέμα στην εκπομπή της, λέγοντάς της ότι «Είμαστε μια χαρά, ευτυχισμένοι, όλοι μαζί στο σπίτι μας. Αν δεις και στο Instagram φοράω τη βέρα μου. Σε φιλώ!».

Νέο διαζύγιο «βόμβα» στην ελληνική σόουμπιζ -Χώρισαν Ζαμπέτογλου-Γαλακτερός [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το 2014, πριν τρία χρόνια δηλαδή, και ενώ είχε μόλις ξεκινήσει η εκπομπή Join Us την οποία παρουσίαζε η ίδια και διευθυντής παραγωγής ήταν ο Νάσος Γαλακτερός, η Νάνσυ Ζαπέτογλου είχε μιλήσει για όλα, για τη σχέση τους, το γάμο τους, το πώς έγινε η πρόταση γάμου, το δέσιμο με τον γιο του από τον πρώτο του γάμο.

Toν τελευταίο ενάμιση χρόνο δουλεύεις μαζί με το σύζυγό σου, Νάσο Γαλακτερό, που είναι ο διευθυντής παραγωγής της εκπομπής. Πόσο εύκολο είναι αυτό;

Επειδή η δουλειά που κάνουμε είναι πολύ ιδιαίτερη στην τρέλα και τα ωράριά της, δουλεύοντας μαζί, μοιραζόμαστε το βάρος, με καταλαβαίνει και τον καταλαβαίνω. Μπορεί να βγει κάποιες φορές μια ένταση, άνθρωποι είμαστε, αλλά μέσα από τη δουλειά τον έχω εκτιμήσει ακόμα περισσότερο. Με εντυπωσιάζει ο τρόπος που αγαπά τους ανθρώπους και ο τρόπος που εκείνοι του το ανταποδίδουν, γιατί το καταλαβαίνουν πως δίνει την ψυχή του. Τον Νάσο, βέβαια, πάντα τον θαύμαζα. Θαυμάζω τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν στο δρόμο οι άνθρωποι. Σταματούν αυτοκίνητα και κατεβαίνει ο κόσμος και του μιλάει. Του λένε «Τι κάνεις, Νασάρα;», με μεγάλη αγάπη. Δεν νομίζω πως αυτό ισχύει για όλους τους αθλητές, άρα κάτι άφησε, περισσότερο συναισθηματικό, όχι μόνο γιατί έβαζε το καλάθι. Τώρα είναι ο coach μας.

Σε μια συνέντευξη είχε πει πως, όταν σε γνώρισε, άλλαξε η ζωή του…

Κι εμένα άλλαξε η ζωή μου.

Είχατε συναντηθεί για να του κάνεις συνέντευξη;

Ουσιαστικά γνωριστήκαμε στο τηλέφωνο. Δεν ήταν συνέντευξη. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο για κάτι, ενώ ούτε καν γνωριζόμασταν πριν. Ήξερε ποια είμαι, ήξερα ποιος είναι και είχαμε συναντηθεί δύο φορές κοινωνικά, αλλά αυτό. Και έχω μάρτυρες όλα τα παιδιά τότε στο Down Τοwn, που ήταν μπροστά, πως, εκεί που μιλούσα, ξαφνικά άλλαξε ο τόνος της φωνής μου και άρχισα να παίζω με τις άκρες των μαλλιών μου. Εκεί που μιλούσαμε, δηλαδή, ξαφνικά φλερτάραμε και τον ερωτεύτηκα. Δεν ξέρω πώς έγινε. Και το ίδιο συνέβη και σε εκείνον. Ήταν κεραυνοβόλος τηλεφωνικός έρωτας. Ήταν να είμαστε μαζί.

Εκείνη την εποχή βρεθήκατε ακόμα και σε εξώφυλλα gossip περιοδικών, καθώς δεν είχε εκδοθεί ακόμη το διαζύγιό του από τη Ρούλα Κορομηλά.

Δεν θέλω καν να το θυμάμαι όλο αυτό με τα περιοδικά. Το διαζύγιό του βγήκε πολύ αργότερα, αφού, μετά το χωρισμό, δεν ασχολήθηκε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος με το να βγει ένα διαζύγιο, ήταν απλά το τυπικό μέρος.

Σε είχε πειράξει που γίνατε ξαφνικά θέμα συζήτησης στις εκπομπές;

Είχα τρελαθεί τότε. Ακόμη δεν το έχω ξεπεράσει. Δεν είμαι κουλ με αυτό, καθόλου. Ήταν τρομερά άδικο, δεν είχε καμία βάση αλήθειας και τρόμαξα πολύ με το πόσο εύκολα μπορεί να διαδοθεί ένα ψέμα. Κι εγώ δημοσιογράφος είμαι, σε εβδομαδιαίο περιοδικό δούλευα, αλλά όλο αυτό που είχε συμβεί τότε δεν υπήρχε. Ήταν από αυτά που γυρνάς και λες: «Καλά, είναι δυνατόν να πιστεύετε αυτό το πράγμα;». Κι όμως, κυκλοφορούσε μια απίστευτη φήμη, χωρίς καμία βάση αλήθειας. Και έλεγα «Έλα, Παναγία μου, για μένα μιλάνε; Για μένα τα λένε όλα αυτά;». Ακόμη δεν το έχω ξεπεράσει.

Ο Νάσος σε προηγούμενη συνέντευξή του είχε πει πως θα παντρευτείτε όταν αποφασίσεις εσύ να του κάνεις πρόταση γάμου. Πώς συνέβη τελικά;

Είχαμε πάει να αγοράσουμε σοβατεπί από το Leroy Merlin. Ήμασταν στο αυτοκίνητό του, είχαμε ανάμεσά μας τα σοβατεπιά, συζητούσαμε για το σπίτι και ξαφνικά γυρνάει και μου λέει: «Θέλεις να παντρευτούμε;». Του λέω «να παντρευτούμε;». Μου λέει «Ναι, να πάρω και τον μπαμπά σου τηλέφωνο να σε ζητήσω». Έτσι συνέβη, ανάμεσα στα σοβατεπιά!

Ο γιος του Νάσου, ο Παύλος, έχει ουσιαστικά μεγαλώσει μαζί σου, σωστά;

Με τον Παύλο ζούμε μαζί από τότε που πήγε στην Α’ Γυμνασίου. Τότε μετακόμισε στην Αθήνα μαζί μας (σ.σ.: Η μαμά του μένει στη Θεσσαλονίκη). Ο Παύλος είναι πάρα πολύ σημαντικός για μένα. Είναι ο γιος μου, ο καλύτερός μου φίλος. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα και ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήμουν χωρίς αυτόν.

Πόσο εύκολο ήταν για ένα παιδί 12 χρόνων να δεχτεί τη νέα γυναίκα στη ζωή του πατέρα του;

Νομίζω πως ο Παύλος κατάλαβε νωρίς τόσο τα αγνά συναισθήματα που είχα προς τον μπαμπά του όσο και την αγάπη που είχα απέναντι στον ίδιο. Και σ’ αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο και η μαμά του Παύλου, η οποία ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου, γίναμε φίλες και μαζί καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια υπέροχη σχέση και μεταξύ μας και με τα παιδιά μας. Γι’ αυτό και δεν υπήρχαν ποτέ προβλήματα, από αυτά που συνήθως συναντάς μετά τα διαζύγια. Ούτε νομίζω ότι ο Παύλος νιώθει παιδί χωρισμένων γονιών. Έτσι, πολύ γρήγορα γίναμε οικογένεια οι τρεις μας. Ήμασταν τρεις και πριν από λίγους μήνες γίναμε τέσσερις και είμαστε ακόμα καλύτερα. Η Σοφία μας είναι 5 μηνών.

Πώς δέχτηκε ο Παύλος τo μωρό;

Πριν από λίγες μέρες, μου ανακοίνωσε πως το ’χει τόσο με το μωρό, που νιώθει έτοιμος να γίνει πατέρας. Του είπα να μη βιαστεί, γιατί δεν είμαι ακόμη έτοιμη να γίνω γιαγιά!

Βλέπεις διαφορετικά τη ζωή από τότε που έχεις τη Σοφία;

Τη βλέπω μέσα από τα μάτια της. Θέλω να σκέφτεται «η μαμά μου είναι όμορφη», θέλω να νιώθει «η μαμά μου είναι καλή». Δεν θέλω να είμαι σπίτι, για παράδειγμα, και να φωνάζω στο τηλέφωνο ή να έχω ένταση. Θέλω να νιώθει πως η μαμά της είναι ένας καλός άνθρωπος, θετικός και χαμογελαστός. Όχι μόνο για να γίνει και εκείνη έτσι, αλλά και για να εισπράττει αυτή την καλή ενέργεια. Θέλω να είμαι καλύτερη για εκείνη.

Νέο διαζύγιο «βόμβα» στην ελληνική σόουμπιζ -Χώρισαν Ζαμπέτογλου-Γαλακτερός [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Νέο διαζύγιο «βόμβα» στην ελληνική σόουμπιζ -Χώρισαν Ζαμπέτογλου-Γαλακτερός [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Νέο διαζύγιο «βόμβα» στην ελληνική σόουμπιζ -Χώρισαν Ζαμπέτογλου-Γαλακτερός [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Νέο διαζύγιο «βόμβα» στην ελληνική σόουμπιζ -Χώρισαν Ζαμπέτογλου-Γαλακτερός [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Νέο διαζύγιο «βόμβα» στην ελληνική σόουμπιζ -Χώρισαν Ζαμπέτογλου-Γαλακτερός [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Πηγή: eleftherostypos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ