Super League: Ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 4-0 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα - iefimerida.gr

Super League: Ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 4-0 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια βραδιά βγαλμένη από τα παλιά στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ κέρδισε πολύ εύκολα με 4-0 τον Παναθηναϊκό για την 14η αγωνιστική της Super League.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» χάρη στον εξαιρετικό Πέλκα, που έβαλε δύο υπέροχα γκολ, έφτασε στο 4-0 και διατηρήθηκε στο -1 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (η ΑΕΚ παίζει την Δευτέρα με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ).

Ο νεαρός άσος, που προέρχεται από τα «σπλάχνα» του ΠΑΟΚ, «καθάρισε» το ματς με δύο υπέροχα γκολ στο 8ο και το 51ο λεπτό πριν διαμορφώσουν το τελικό σκορ ο Κουλούρης με πέναλτι στο 68΄ και ο Πρίγιοβιτς στο 77΄. Πέμπτο ματς χωρίς νίκη για τον Παναθηναϊκό, που ... κατρακύλησε στην 12η θέση της κατάταξης. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ινσούα των φιλοξενούμενων στο 68΄ και του Μακ στο 79΄.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός Τούμπα Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ