Κολλημένος με την TV ο Τραμπ: Βλέπει έως και 8 ώρες την ημέρα τηλεόραση - iefimerida.gr

Κολλημένος με την TV ο Τραμπ: Βλέπει έως και 8 ώρες την ημέρα τηλεόραση

Ο Ντόναλντ Τραμπ (Φωτογραφία: ΑP/ Susan Walsh)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οχι, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν περνά όλη την ημέρα κάνοντας αναρτήσεις στο Twitter, αν και η συχνότητα των tweet του δείχνει κάτι τέτοιο. Πέρα από την οθόνη του κινητού, είναι... κολλημένος και με εκείνη της τηλεόρασης.

Ο Αμερικανός πρόεδρος καθημερινά βλέπει τηλεόραση για 4-8 ώρες, σύμφωνα με τους New York Times που μίλησε με διάφορους ανθρώπους του κύκλου του. Το πρόγραμμά του ξεκινά στις 5:30 με το CNN, παρότι δεν χάνει ευκαιρία να επικρίνει το συγκεκριμένο τηλεοπτικό δίκτυο.

Στη συνέχεια γυρίζει στο «Fox and Friends», στο συντηρητικό σταθμό που συμβαδίζει περισσότερο με τις απόψεις του. Επίσης παρακολουθεί talk show του ίδιου δικτύου, στη ζώνη prime time.

Πάντως, σε παλιότερες δηλώσεις του ο Τραμπ είχε υποστηρίξει ότι δεν παρακολουθεί τηλεόραση. «Οι άνθρωποι που δεν με ξέρουν λένε ότι το κάνω. Ανθρωποι με ψεύτικες πηγές. Ομως δεν παρακολουθώ τηλεόραση. Κυρίως επειδή διαβάζω πολλά έγγραφα», είχε πει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Ασία, θυμίζει η Telegraph.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ τηλεόραση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ