Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις μετά από μια πτήση -Σύμφωνα με την επιστήμη - iefimerida.gr

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις μετά από μια πτήση -Σύμφωνα με την επιστήμη

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ταξίδι είναι μια καλή ευκαιρία να αποδράσεις από την καθημερινότητά σου, να ζήσεις νέες εμπειρίες, να μάθεις, να ακούσεις και να δεις κάτι καινούριο.

Αν αυτές οι μέρες σε βρίσκουν να σχεδιάζεις ένα ταξίδι με αεροπλάνο εντός ή εκτός των ελληνικών συνόρων, εν όψει γιορτών, τότε αυτό το άρθρο θα σου δώσει χρήσιμες συμβουλές για την φυσική σου κατάσταση μετά την πτήση. Eνα ταξίδι με αεροπλάνο δεν έχει μόνο την προσμονή για το μέρος του κόσμου που πρόκειται να επισκεφθείς, αλλά και κούραση, ίσως ζαλάδα ή πονοκέφαλο, ξηροστομία, αφυδάτωση ή φούσκωμα.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις για να νιώσεις καλύτερα αμέσως μετά την πτήση; Ειδικοί σε θέματα υγείας κλήθηκαν να απαντήσουν σε έρευνα του ιστότοπου «Well+Good» για το ποιο πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κάποιος μετά από μια πτήση για να νιώσει καλύτερα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις μετά από μια πτήση, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροπλάνο ταξίδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ