Στα χέρια ο Αλέξης Κούγιας και ο προπονητής της ΑΕΛ μετά το γκολ της νίκης -Διαψεύδουν και οι δύο - iefimerida.gr

Στα χέρια ο Αλέξης Κούγιας και ο προπονητής της ΑΕΛ μετά το γκολ της νίκης -Διαψεύδουν και οι δύο

Ο Αλέξης Κούγιας παρακολουθεί τον αγώνα / Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτα πράγματα στη Λάρισα, λίγο μετά το γκολ της ΑΕΛ κόντρα στην Ξάνθη, στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Δευτερόλεπτα μετά το γκολ του Κρίζμαν που χάρισε στη Λάρισα τη νίκης απέναντι στη Ξάνθη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού στο AEL FC Arena, σημειώθηκε ένα τρομερό περιστατικό στον πάγκο των γηπεδούχων με πρωταγωνιστές τους Αλέξη Κούγια και Ηλία Φυντάνη.

Οι δύο άνδρες είχαν έντονο διάλογο, την ώρα που οι υπόλοιποι πανηγύριζαν το γκολ, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και να χρειαστεί η επέμβαση των ψυχραιμότερων προκειμένου να τους απομακρύνουν.

Μάλιστα, οδηγήθηκαν άρον άρον στα αποδυτήρια, με τον ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου να μεταφέρει στον αέρα της Nova το περιστατικό, δεδομένου πως δεν υπήρχε κανείς εκπρόσωπος της Λάρισας κοντά του για τις καθιερωμένες δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα.

Αμεση διάψευση

Η αντίδραση της ΑΕΛ αλλά και των δύο ανδρών ήταν άμεση μέσω επίσημης ενημέρωσης της ΠΑΕ στην οποία γινόταν γνωστό ότι:

«Προσωπικά οι κ.κ. Κούγιας και Φυντάνης διαψεύδουν ότι υπήρχε λεκτικό επεισόδιο και μάλιστα ότι υπήρξαν χειροδικίες εκατέρωθεν.
Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική: δύο μέλη της ερασιτεχνικής ΑΕΛ οι οποίοι έρχονται στο γήπεδο κάνοντας χρήση προσκλήσεων, από την αρχή του 2ου ημιχρόνου έβριζαν χυδαία τον Ηλία Φυντάνη, παρά το ότι η ομάδα σε όλο το 2ο ημίχρονο έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και έπρεπε να κερδίσει την αξιόμαχη Ξάνθη με τουλάχιστον 3 γκολ διαφορά και ο Ηλίας Φυντάνης μόλις η ΑΕΛ, μετά τις καταπληκτικές αλλαγές του, πέτυχε το γκολ της νίκης, γύρισε προς τους δύο αυτούς "οπαδούς" της και τους φώναζε "δεν ντρέπεστε, παρακαλάτε να χάσουμε. Όταν με πήρε ο Κούγιας είχατε 2 πόντους σε 6 ματς και σε 14 ματς έχουμε 17". Εκείνη τη στιγμή κατέβαινε ο κ. Κούγιας για να πανηγυρίσει μαζί με τον προπονητή και την ομάδα, αντελήφθη το επεισόδιο, αγκάλιασε τον Φυντάνη για να τον συγχαρεί και για να σταματήσει το επεισόδιο με του οπαδούς. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και οι κ.κ. Κούγιας και Φυντάνης επιφυλάσσονται κάθε νομίμου δικαιώματος τους. Μπορεί να στεναχωρεί κάποιους η αγωνιστική και βαθμολογική άνοδος της ΑΕΛ αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λάρισα Ξάνθη Κούγιας προπονητής καβγάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ