Πώς να διορθώσεις τα πιο συνηθισμένα προβλήματα ύπνου με επιστημονικό τρόπο - iefimerida.gr

Πώς να διορθώσεις τα πιο συνηθισμένα προβλήματα ύπνου με επιστημονικό τρόπο

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται ότι έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κοιμηθείτε το βράδυ. Και ο παραμικρός θόρυβος ή περισπασμός είναι ικανός να σας κάνουν να μην κλείσετε μάτι.

Υποτίθεται ότι πρέπει να κοιμόμαστε επτά με εννιά ώρες ημερησίως προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, αλλά πάρα πολλοί δείχνουν να δυσκολεύονται στο να πετύχουν αυτό τον στόχο.

Ο ύπνος, όμως, είναι και απαραίτητος για τη διατήρηση της καλής σωματικής και ψυχικής υγείας. Σύμφωνα με τους ειδικούς ένας καλός και ποιοτικός ύπνος είναι απαραίτητος για τη καλή λειτουργία του οργανισμού.

Η έλλειψη ύπνου σας προσθέτει κιλά, μπορεί να σας κάνει οξύθυμους και κυκλοθυμικούς την επόμενη μέρα, σας κάνει να έχετε μειωμένη λίμπιντο και λιγότερο ενδιαφέρον για σεξ και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αναπτύξετε σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2.

Οπότε, όπως αναφέρει το Insider, όταν είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι σας και βιώνετε τα παρακάτω πιο συνηθισμένα προβλήματα ύπνου, η επιστήμη σας δείχνει τον τρόπο να τα αντιμετωπίσετε.

Διαβάστε πώς να διορθώσετε τα πιο συνηθισμένα προβλήματα ύπνου με επιστημονικό τρόπο, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ύπνος προβλήματα ύπνου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ