4 ιδιαίτερα μπαράκια στην Αθήνα για τις γιορτές [εικόνες] - iefimerida.gr

4 ιδιαίτερα μπαράκια στην Αθήνα για τις γιορτές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπαράκια στην Αθήνα με ξεχωριστή ταυτότητα.

Το ένα είναι εγκατεστημένο σε ένα παλιό κλωστοϋφαντουργείο, το δεύτερο έχει εμπνευστεί το concept του από τον Σέρλοκ Χολμς, το τρίτο θυμίζει αρχοντικό, ενώ το τέταρτο έχει μια από τις καλύτερες συλλογές σπάνιων αποσταγμάτων: τα καινούργια μπαράκια στην Αθήνα ετοιμάζονται να μας υποδεχτούν, δίνοντας έναν καινούργιο αέρα στη νυχτερινή ζωή της πόλης.

1) Μoriarty

Στην πλατεία Καρύτση, εκεί όπου παλιότερα ήταν η «Πρίζα», ο ηθοποιός Πάνης Καλοφωλιάς δημιούργησε το Moriarty, που δανείστηκε το όνομά του από τον κακό του Σέρλοκ. Οι επιρροές από τη βρετανική και τη σκοτσέζικη κουλτούρα είναι έκδηλες στον χώρο: καρό ύφασμα που ντύνει ένα σκαμπό, ένα ρόπαλο του κρίκετ στην μπάρα, μια μαύρη ξύλινη μπάρα, ή κοκτέιλ όπως το Picadilly ή το Mrs Peel (από τους «Εκδικητές»), δίνουν την αίσθηση ότι πρωταγωνιστείτε σε ταινία.

4 ιδιαίτερα μπαράκια στην Αθήνα για τις γιορτές, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ