Πλακιωτάκης κατά Κουρουμπλή: Αν είχε φιλότιμο και ίχνος σοβαρότητας θα είχε παραιτηθεί - iefimerida.gr

Πλακιωτάκης κατά Κουρουμπλή: Αν είχε φιλότιμο και ίχνος σοβαρότητας θα είχε παραιτηθεί

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Προφάσεις εν αμαρτίαις» χαρακτηρίζει ο Γιάννης Πλακιωτάκης τα όσα είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής, την Παρασκευή, σχετικά με το ναυάγιο του «Αγ. Ζώνη ΙΙ».

«Το παραλήρημα του νεόκοπου εκσυγχρονιστή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουρουμπλή, εγώ δεν μπορώ να το παρακολουθήσω. Αν πραγματικά υπήρχε φιλότιμο και ίχνος σοβαρότητας, ο κ. Κουρουμπλής θα είχε ήδη παραιτηθεί και δεν θα προσπαθούσε να μετατρέψει το ''Μαύρο-Άσπρο'', αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν άνθρωπο, ο οποίος στερείται πολιτικής ευθιξίας», δήλωσε ο τομεάρχης Ναυτιλίας της ΝΔ.

«Το γεγονός ότι νιώθει την ανάγκη να απολογηθεί, μαρτυρά το μέγεθος της ευθύνης του για την κωμικό τραγική διαχείριση του ιδίου και των συνεργατών του, σχετικά με το ναυάγιο του πλοίου «Αγία Ζώνη ΙΙ» στον Σαρωνικό. Τα όσα αναφέρει είναι προφάσεις εν αμαρτίαις», συμπλήρωσε ο κ. Πλακιωτάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ