Απεβίωσε ο δήμαρχος Τήνου, Σίμος Ορφανός - iefimerida.gr

Απεβίωσε ο δήμαρχος Τήνου, Σίμος Ορφανός

«Εφυγε» από τη ζωή ο δήμαρχος Τήνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εν ενεργεία δήμαρχος Τήνου, Σίμος Ορφανός «έφυγε» από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tinostodays.

Ο Σίμος Ορφανός γεννήθηκε το 1960 στην Τήνο, όπου έζησε τα μαθητικά του χρόνια. Το 1977, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και εκεί τελείωσε το Λύκειο. Είναι παντρεμένος με την Μαρίνα Σουράνη και έχουν τέσσερα παιδιά.

Το 1984, επέστρεψε στην Τήνο και εργάστηκε στις επιχειρήσεις του πατέρα του, Ιωάννη Ορφανού. Από το 1991 που ο πατέρας του εκλέχθηκε Δήμαρχος Τήνου, ανέλαβε εξ ολοκλήρου το τεχνικό γραφείο του και τις επιχειρήσεις του.

Διετέλεσε δήμαρχος Τήνου από το 2007 έως το 2010 και εξελέγη ξανά το 2014.

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη

Σε συλλυπητήρια δήλωση προέβη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριακός Μητσοτάκης, για το θάνατο του Δημάρχου της Τήνου, Σίμου Ορφανού, ο οποίος απεβίωσε το βράδυ της Παρασκευής.

«Ο Σίμος Ορφανός ήταν ένας εξαιρετικός δήμαρχος που αγαπούσε πραγματικά την Τήνο και έκανε πολλά για να την αναδείξει», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter.

«Έφυγε νωρίς και πάλεψε μέχρι τέλους με μεγάλη αξιοπρέπεια. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημκρατίας.

Ο Σίμος Ορφανός ήταν ένας εξαιρετικός δήμαρχος που αγαπούσε πραγματικά την Τήνο και έκανε πολλά για να την αναδείξει. Έφυγε νωρίς και πάλεψε μέχρι τέλους με μεγάλη αξιοπρέπεια. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δήμαρχος Τήνος Σίμος Ορφανός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ