Ακιντζί: Πολύ σημαντική εξέλιξη για το Κυπριακό η επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Ακιντζί: Πολύ σημαντική εξέλιξη για το Κυπριακό η επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οι βασικοί πρωταγωνιστές στο Κυπριακό είναι οι Τουρκοκύπριοι και οι Ελληνοκύπριοι», υποστηρίζει ο Μουσταφά Ακιντζί προσθέτοντας ότι η Τουρκία μαζί με την Ελλάδα μπορούν μονάχα να βοηθήσουν αυτούς τους δυο πρωταγωνιστές.

«Το σημαντικό σημείο, είναι η επιθυμία αυτών που ζουν σε αυτά τα εδάφη, και αυτό να μην το ξεχάσουμε ποτέ», επεσήμανε χαρακτηρίζοντας ως «μια πολύ σημαντική εξέλιξη» το ταξίδι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα. Ο κ. Ακιντζί υπενθύμισε ότι στην κοινή συνέντευξη Τύπου, ο Ταγίπ Ερντογάν και ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισαν ότι παραμένουν προσκολλημένοι στον στόχο της δίκαιης και βιώσιμης λύσης.

Ο κ. Ακιντζί ανέφερε ότι η τουρκοκυπριακή πλευρά θα πληροφορηθεί για το περιεχόμενο των συζητήσεων στην Αθήνα εντός των επόμενων ημερών. Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης διατύπωσε την άποψη ότι στην Αθήνα δεν πραγματοποιήθηκε μια αναλυτική συζήτηση, εκτός από τις γενικές γραμμές γύρω από το ζήτημα του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ