Λοβέρδος: Φτάσαμε στο σημείο να λέει ο Ερντογάν «έχουμε 4 βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο» - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Φτάσαμε στο σημείο να λέει ο Ερντογάν «έχουμε 4 βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο»

Εντονη αντίδραση του Α. Λοβέρδου για την περιοδεία Ερντογάν στην Κομοτηνή -Φωτογραφία: Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδου, προκάλεσε η αναφορά Ερντογάν ότι «έχουμε τέσσερις βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο».

«Χάος στην προετοιμασία της επίσκεψης Ερντογάν, χάος και κατά την πραγματοποίησή της» σχολίασε ο Ανδρέας Λοβέρδος και πρόσθεσε: «Φτάσαμε στο σημείο ο Τούρκος Πρόεδρος να αναφέρεται σε τέσσερις Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου χρησιμοποιώντας πρώτο πληθυντικό πρόσωπο και μάλιστα με την φράση «Έχουμε τέσσερις Βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο» και επιπλέον να αποφασίζει αυθαίρετα αλλά και ανενόχλητα να στερήσει τον λόγο από Έλληνα Υφυπουργό».

Οπως τόνισε ο Α. Λοβέρδος «κανέναν Βουλευτή δεν έχει ο Ερντογάν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αυτή είναι η πραγματικότητα».

Σε ό,τι αφορά την ελληνική κυβέρνηση «είναι φυσικό και επόμενο να θερίζει θύελλες αφού έσπειρε ανέμους. Το δυστύχημα είναι ότι οι θύελλες αυτές πλήττουν όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες» υπογράμμισε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ ο οποίος κατέληξε: «Είναι πια ξεκάθαρο: Όσο κυβερνούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η Ελλάδα θα υφίσταται βλάβες τόσο στα εσωτερικά όσο και στα εξωτερικά της θέματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ