Ευφυής καλλιτέχνης σχεδιάζει τις ψυχικές διαταραχές με συνδετήρες [εικόνες] - iefimerida.gr

Ευφυής καλλιτέχνης σχεδιάζει τις ψυχικές διαταραχές με συνδετήρες [εικόνες]

PEXELS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας συνδετήρας έχει μια πολύ πρακτική λειτουργία, να ενώσει τα χαρτιά. Για τον καλλιτέχνη Εισεν Μπερνάρντο από τις Φιλιππίνες όμως συμβολίζει κάτι πολύ σημαντικό.

Για αυτόν συμβολίζει τη ζωή, περισσότερο επειδή έχει ένα σημείο εκκίνησης και ένα σημείο τέλους. Οπως ο ίδιος αναφέρει είναι απλά ένα στριφογυριστό μέταλλο, αλλά μπορεί να κρατήσει τα πράγματα μαζί (όχι μόνιμα, αλλά τα κρατάει).

Προφανώς αυτός είναι και ο λόγος που έχει κάνει στο σώμα του ένα τατουάζ με ένα συνδετήρα για να του υπενθυμίζει κάθε μέρα «ότι πρέπει να κρατάει τα πράγματα μαζί», όπως είπε.

Σε μια προσπάθειά του να δείξει στον κόσμο πως είναι οι ψυχικές ασθένειες και διαταραχές που αφορούν πολύ κόσμο σε παγκόσμιο επίπεδο, ο Εισεν Μπερνάρντο έφτιαξε έργα με απλούς συνδετήρες.

Δείτε πως ένας καλλιτέχνης από τις Φιλιππίνες απεικόνισε τις ψυχικές διαταραχές με τη βοήθεια των συνδετήρων στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ