«Παραλήρημα» βουλευτή του Ερντογάν: Να κάνουμε τζαμί την Αγιά Σοφιά ως απάντηση στον Τραμπ για την Ιερουσαλήμ - iefimerida.gr

«Παραλήρημα» βουλευτή του Ερντογάν: Να κάνουμε τζαμί την Αγιά Σοφιά ως απάντηση στον Τραμπ για την Ιερουσαλήμ

Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφασισμένη να μη σταματήσει τις προκλήσεις εμφανίζεται η Άγκυρα, αφού τις δηλώσεις Ερντογάν περί αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάνης, ακολούθησε νέο «χτύπημα», αυτή τη φορά για την Αγιά Σοφιά!

Βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) της Τουρκίας πρότεινε τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί σε αντίποινα για την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

«Αν λέτε έτσι ας ανοίξουμε κι εμείς την Αγία Σοφία για προσευχές. Να αρχίσουμε προσευχές τις παρσκευές στην Αγία Σοφία. Και άστους να παίζουν μετά την Τrumpέτα», έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο twitter ο Σαμίλ Ταγιάρ.

«Παραλήρημα» βουλευτή του Ερντογάν: Να κάνουμε τζαμί την Αγιά Σοφιά ως απάντηση στον Τραμπ για την Ιερουσαλήμ  | iefimerida.gr 0

Ο βουλευτής του ΑΚP, Σαμίλ Ταγιάρ (Φωτογραφία: Wikipedia)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουρκία Αγία Σοφιά ΣΑΜΙΛ ΤΑΓΙΑΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ