Συμβουλές από τη ΔΕΗ για να μην... σας καεί ο χαρταετός - iefimerida.gr

Συμβουλές από τη ΔΕΗ για να μην... σας καεί ο χαρταετός

Συμβουλές από τη ΔΕΗ για να μην... σας καεί ο χαρταετός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα περισσότερα παιδιά έχουν ήδη δώσει την... παραγγελία στους γονείς για το πως θα πρέπει να είναι ο χαρταετός που θα πετάξουν την Καθαρά Δευτέρα. Επειδή όμως δεν είναι λίγες οι φορές που συμβαίνουν ατυχήματα κατά τη διάρκεια του αγαπημένου εθίμου, η ΔΕΗ έσπευσε να υπενθυμίσει θα πρέπει να προσέξουν οι γονείς.

Το πιο σημαντικό είναι να μην πλησιάσει ο χαρταετός σε ηλεκτρικά σύρματα, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Στην περίπτωση όμως που το λάθος συμβεί τότε οι γονείς δεν θα πρέπει να επιχειρήσουν να τον απελευθερώσετε τραβώντας τον σπάγκο ή χρησιμοποιώντας άλλα αντικείμενα, ακόμη και ξύλινα. Επιπλέον δεν θα πρέπει να προσπαθήσουν να αναρριχηθούν πάνω στους πύργους ή σε στύλους της ΔΕΗ, ούτε και σε σημεία που βρίσκονται κοντά σε ηλεκτροφόρα σύρματα.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να καλέσουν τις βλάβες της ΔΕΗ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ