Γεννηματά: Φιάσκο η επίσκεψη Ερντογάν, τείνει να καταλήξει σε ναυάγιο - iefimerida.gr

Γεννηματά: Φιάσκο η επίσκεψη Ερντογάν, τείνει να καταλήξει σε ναυάγιο

«Φιάσκο» η επίσκεψη ερντογάν δηλώνει η Φ. Γεννηματά -Φωτογραφία αρχείου: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε έντονο ύφος η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά επέκρινε την κυβέρνηση για τα όσα συνέβησαν την πρώτη ημέρας της επίσκεψης Ερντογάν.

«Οι άκαμπτες δηλώσεις Ερντογάν μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο επιβεβαιώνουν αυτό που ήδη αρχικά είχαμε προβλέψει και τονίσει: ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως διπλωματική προετοιμασία της επίσκεψής του. Απαράδεκτο αλλά κυρίως επικίνδυνο για την χώρα» σημείωσε σε δήλωσή της.

Οπως τόνισε η Φ. Γεννηματά «συνεχώς ο κ. Τσίπρας «πάει για μαλλί και βγαίνει κουρεμένος», και δυστυχώς μαζί του τα Ελληνικά συμφέροντα» και σημείωσε: «Φιάσκο η επίσκεψη στις ΗΠΑ, μεγαλύτερο φιάσκο η επίσκεψη Ερντογάν, που τείνει να καταλήξει σε ναυάγιο».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής προσέθεσε ότι »ζήτημα αναθεώρησης της συνθήκης δεν υπάρχει», ότι «ποτέ ως τώρα δεν έχει τεθεί από την χώρα μας ζήτημα ερμηνείας, και ατόπως ετέθη».

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι «οι απαράδεκτες θέσεις του Τούρκου Προέδρου και η συζήτηση στην οποία μπήκε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, όχι μόνο δεν προάγουν τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά τις γυρίζουν σημαντικά βήματα πίσω» για να καταλήξει: «Η Ελληνική Κυβέρνηση –και πρώτα ο Πρωθυπουργός- έχει μεγάλη ευθύνη για τα όσα συνέβησαν σήμερα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ