H Κένταλ Τζένερ γυμνάζεται και πίνει ωμά αυγά για το βίντεο του περιοδικού LOVE - iefimerida.gr

H Κένταλ Τζένερ γυμνάζεται και πίνει ωμά αυγά για το βίντεο του περιοδικού LOVE

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κένταλ Τζένερ δε μασάει (μεταφορικά και κυριολεκτικά).

Η νέα καμπάνια του περιοδικού LOVE για τα Χριστούγεννα του 2017 είναι πολύ ξεχωριστή. Πρόκειται για ένα advent calendar που έχει σκοπό να αναδείξει τη δύναμη και τη θηλυκότητα που κρύβει μέσα της κάθε γυναίκα. Για το νέο αυτό πρότζεκτ επιστραυτεύτηκαν τα πιο hot ονόματα της μόδας κι ένα από τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν είναι και το μοντέλο Kendall Jenner.

Η 22χρονη η οποία, πρόσφατα, ανακηρύχθηκε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο της χρονιάς, συμμετέχει δείχνοντας την αθλητική της πλευρά, τον fitness εαυτό της.

Στο, ομολογουμένως εντυπωσιακό, βίντεο το οποίο θέλει να δείξει την αξία του να έρχεσαι αντιμέτωπη με τα όρια σου, τη βλέπουμε να προπονείται σκληρά κάνοντας ασκήσεις kick-boxing, σκοινάκι, push-ups μαζί υπό τις οδηγίες μιας προπονήτριας. Πριν όμως από αυτό, τη βλέπουμε να προετοιμάζεται για τη σκληρή προπόνηση με το «κατάλληλο» ρόφημα.

Δες την Κένταλ Τζένερ να προπονείται σκληρά και να πίνει ωμά αυγά στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ