ΛΑΟΣ: Είστε τσίρκο medrano -Ν.Δ.: Είστε κόμμα λωτοφάγων - iefimerida.gr

ΛΑΟΣ: Είστε τσίρκο medrano -Ν.Δ.: Είστε κόμμα λωτοφάγων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αβρότητες υποχωρούν σιγά σιγά και καθημερινά σκληραίνει η αντιπαράθεση μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ με αφορμή την προσχώρηση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης των κυρίων Μάκη Βορίδη και Αδωνι Γεωργιάδη.

Μετά τις βολές που έχει αρχίσει να εξοπολύει συστηματικά ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, η αντιπαράθεση περνά και μέσα από τα έδρανα της Βουλής, μεταξύ των στελεχών.

Ο σημερινός καβγάς ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Παύλος Μαρκάκης αποκάλεσε τη Νέα Δημοκρατία «τσίρκο Medrano».

Λίγα λεπτά αργότερα απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Μουσουρούλης ο οποίος αποκάλεσε το ΛΑΟΣ «κόμμα λωτοφάγων» επισήμανε ότι στο τσίρκο υπάρχουν και κλόουν και ακροβάτες, αλλά όχι θηριοδαμαστές τους οποίους κατάργησε ως υφυπουργός ο Αστέριος Ροντούλης.

Λαμβάνοντας το λόγο επί προσωπικού ο κ. Ροντούλης επανέφερε τον ορισμό τσίρκο για τη Ν.Δ. σημειώνοντας ότι στο κόμμα αυτό υπάρχουν επίσης κλόουν και γελωτοποιοί και υπενθύμισε ότι ο κ. Σαμαράς διέγραψε τη Ντόρα Μπακογιάννη επειδή ψήφισε το πρώτο Μνημόνιο και τώρα ενέταξε στη δύναμή της τους διαγραμμένους βουλευτές του ΛΑΟΣ που το είχαν ψηφίσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ