Ο πραγματικά πολύ αστείος ρόλος που έδωσαν στον πρίγκιπα Τζορτζ στην χριστουγεννιάτικη παράσταση - iefimerida.gr

Ο πραγματικά πολύ αστείος ρόλος που έδωσαν στον πρίγκιπα Τζορτζ στην χριστουγεννιάτικη παράσταση

Ο πρίγκιπας Τζορτζ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν σημαντικό ρόλο είχε στην χριστουγεννιάτικη παράσταση του σχολείου του ο πρίγκιπας Τζορτζ, όπως αποκάλυψε χθες ο πατέρας του πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Η παράσταση της γέννησης του Χριστού, με την απεικόνιση των τριών βασιλιάδων, των αγγέλων και όλων των συμμετεχόντων γύρω από τη φάτνη, είναι μια ετήσια προ-χριστουγεννιάτικη παράδοση στην Αγγλία. Αλλά στην παράσταση στο Thomas Battersea του Λονδίνου, το σχολείο όπου φοιτά ο μικρός πρίγκιπας, ο Τζορτζ είχε έναν σημαντικό ρόλο. Έκανε το πρόβατο!

Ο πραγματικά πολύ αστείος ρόλος που έδωσαν στον πρίγκιπα Τζορτζ στην χριστουγεννιάτικη παράσταση | iefimerida.gr 0

Ο πατέρας του, ο δούκας του Κέμπριτζ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Bridge House του BBC, αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας Τζορτζ έκανε το πρόβατο.

Ο πραγματικά πολύ αστείος ρόλος που έδωσαν στον πρίγκιπα Τζορτζ στην χριστουγεννιάτικη παράσταση | iefimerida.gr 1

Ερωτηθείς για τα χριστουγεννιάτικα σχέδια του, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ περιορίστηκε στα εξής: «Πήγα στη γιορτή του σχολείου του γιου μου. Ήταν πολύ αστεία» είπε σύμφωνα με την Telegraph. Και πρόσθεσε: «Ήταν το πρόβατο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ