Europa League: Με πάθος για την πρόκριση η ΑΕΚ στην παγωμένη Βιέννη - iefimerida.gr

Europa League: Με πάθος για την πρόκριση η ΑΕΚ στην παγωμένη Βιέννη

Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ραντεβού με την ιστορία της έχει απόψε η ΑΕΚ, η οποία φιλοξενείται από την Αούστρια Βιέννης (20:00, Cosmote Sport 2) και με νίκη ή ισοπαλία θα βρεθεί στους «32» του Europa League.

Αλλά παρότι η «Ένωση» βολεύεται και με το «Χ», θα παίξει, όπως ξεκαθάρισε και ο Μανόλο Χιμένεθ, για τη νίκη. Στο πλευρό της θα έχει πάνω από 2.000 οπαδούς, ενώ στα αγωνιστικά δεν υπολογίζεται ο Τσόσιτς, ο οποίος είναι τραυματίας (στην αποστολή, πάντως, βρίσκεται ο Γιάννης Ανέστης).

Όσον αφορά την ενδεκάδα, το σχήμα της Λιβαδειάς έχει προβάδισμα, σε σύστημα 3-5-2, με τον Τσιντώτα τερματοφύλακα, τους Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Μπακάκη τριάδα στην άμυνα, τον Γκάλο δεξιά και τον Λόπες αριστερά, και τους Σιμόες, Γαλανόπουλο, Χριστοδουλόπουλο πίσω από Λιβάγα και Αραούχο.

Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα ο Χιμένεθ να επιλέξει τον Μπακασέτα για το βασικό σχήμα, οπότε σε αυτή την περίπτωση λογικά εκτός θα βρεθεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Από την πλευρά της, η Αούστρια θέλει μόνο νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση και ο Φινκ αναμένεται να παρατάξει τους Πεντς, Γκλουχάκοβιτς, Τσέρμπεστ, Καντίρι, Σάλαμον, Χολτσχάουζερ, Αλχασάν, Ντε Πάουλα, Πιρές, Πρόκοπ, Φριζενμπίχλερ.

Όσο για τις καιρικές συνθήκες, την ώρα του αγώνα η θερμοκρασία θα είναι λίγο πάνω από το μηδέν (στους 2 βαθμούς, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους), αλλά χωρίς πιθανότητα βροχής.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής

Αούστρια Βιέννης-ΑΕΚ
Ριέκα-Μίλαν

Η βαθμολογία

1. Μίλαν 11
2. ΑΕΚ 7
3. Αούστρια Β. 4
4. Ριέκα 4

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League αεκ αουστρια πρόκριση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ