Τζένιφερ Λόρενς: Θέλω να ρίξω ένα Martini στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ - iefimerida.gr

Τζένιφερ Λόρενς: Θέλω να ρίξω ένα Martini στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ

Η Τζένιφερ Λόρενς(Φωτογραφία: AP/Jordan Strauss)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε περίπτωση που βρεθούν ποτέ στην ίδια εκδήλωση ο Ντόναλντ Τραμπ και η Τζένιφερ Λόρενς, το καλύτερο που έχει να κάνει ο Αμερικανός πρόεδρος είναι να μην πλησιάσει την ηθοποιό.

Η 27χρονη δήλωσε στην Οπρα Γουίνφρεϊ, σε συνέντευξη για το «The Hollywood Reporter» ότι θα ήθελε να ρίξει ένα Martini στο πρόσωπο του Τραμπ.

«Εχω (ετοιμάσει) μία πολύ καλή ομιλία. Και τελειώνει με ένα Martini στο πρόσωπο», είπε γελώντας η Λόρενς, για το τι σκοπεύει να κάνει αν συναντήσει από κοντά τον Αμερικανό πρόεδρο. Οταν ρωτήθηκε αν θα είναι έτοιμη για την περίπτωση που της δοθεί η ευκαιρία, απάντησε:

«Σίγουρα. Θεέ μου, περιμένω αυτή τη στιγμή. Δεν θα είναι ωραίο. Δεν θα θέλατε να σας πω». Πάντως η Λόρενς δεν τα έχει μόνο με τον Τραμπ. «Θα ήθελα να πω κάτι σε όλους τους πολιτικούς», δήλωσε, χωρίς όμως να αναφερθεί συγκεκριμένα σε κάποιους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζένιφερ Λόρενς Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ