Λοβέρδος: Εντονος προβληματισμός για τη συνέντευξη Ερντογάν - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Εντονος προβληματισμός για τη συνέντευξη Ερντογάν

Ο Ανδρέας Λοβέρδος (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονο προβληματισμό για τα όσα είπε ο Ταγίπ Ερντογάν πριν από την άφιξή του στην Ελλάδα εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Οι αναθεωρητικές του βλέψεις για την Λωζάνη και οι τουρκικές διεκδικήσεις υπογραμμίστηκαν από τον Τούρκο πρόεδρο και δεν αμβλύνθηκαν», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Ελπίζουμε πως η ελληνική κυβέρνηση ξέρει τι κάνει και θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας μας. Η συνέντευξη Ερντογάν όμως δεν είναι καλός οιωνός», συμπλήρωσε αναφερόμενος στην επιμονή του Τούρκου προέδρου για την επικαιροποίηση της Συνθήκης της Λωζάνης.

«Κι ακόμη ο Τούρκος πρόεδρος δεν παρέλειψε να θυμίσει τις εξευτελιστικές υποσχέσεις του Ελληνα Πρωθυπουργού για την έκδοση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών», συμπλήρωσε ο κ. Λοβέρδος, σχετικά με τη δήλωση του Ερντογάν ότι ο Αλέξης Τσίπρας του είχε δηλώσει ότι θα προχωρούσε άμεσα η έκδοση των Τούρκων που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανδρέας Λοβέρδος Ταγίπ Ερντογάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ