Η Σερένα Γουίλιαμς θα κάνει την επάνοδό της στο Αυστραλιανό Οπεν -Αυτό πιστεύουν οι διοργανωτές - iefimerida.gr

Η Σερένα Γουίλιαμς θα κάνει την επάνοδό της στο Αυστραλιανό Οπεν -Αυτό πιστεύουν οι διοργανωτές

Η Σερένα Γουίλιαμς (Φωτογραφία: AP/ Aaron Favila)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σερένα Γουίλιαμς θα είναι έτοιμη να κάνει την επάνοδό της στο Αυστραλιανό Οπεν, επιστρέφοντας στη Μελβούρνη για το πρώτο Γκραν Σλαμ της νέας σεζόν.

Αυτό τουλάχιστον θεωρούν πολύ πιθανό οι διοργανωτές του τουρνουά. Η 36χρονη Αμερικανίδα τενίστρια κέρδισε φέτος το Αυστραλιανό Οπεν, ενώ ήταν ήδη έγκυος στην κόρη της, την οποία έφερε στον κόσμο τον Σεπτέμβριο.

Από τότε δεν έχει πάρει μέρος σε τουρνουά, κάτι που δημιουργεί ερωτήματα για το αν θα επιχειρήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της στην Αυστραλία, τον επόμενο μήνα. Ομως ο διευθυντής του τουρνουά, Κρεγκ Τίλεϊ, είναι αισιόδοξος ότι η Γουίλιαμς θα επιστρέψει με στόχο να κατακτήσει το έβδομο τρόπαιο της καριέρας της στο Αυστραλιανό Οπεν.

«Πήρε βίζα, είναι δηλωμένη, κάτι προπόνηση», είπε στην Herald Sun. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι έτοιμη κατά την άποψή μας», συμπλήρωσε, ενώ σημείωσε ότι το Αυστραλιανό Οπεν, που θα διεξαχθεί στις 15-28 Ιανουαρίου, είναι μία φιλική προς την οικογένεια διοργάνωση.

«Εχει ξαναγίνει. Ο Ρότζερ Φέντερερ ταξιδεύει με τα τέσσερα παιδιά του», σχολίασε, αναφερόμενος στο γεγονός ότι η Γουίλιαμς είναι πλέον μητέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σερένα Γουίλιαμς Αυστραλιανό Όπεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ