Συνάντηση Αχτσιόγλου-Κόρμπιν στο Λονδίνο -Τι συζήτησαν - iefimerida.gr

Συνάντηση Αχτσιόγλου-Κόρμπιν στο Λονδίνο -Τι συζήτησαν

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον Tζέρεμι Κόρμπιν και τον «σκιώδη» υπουργό Οικονομικών του κόμματος, Τζον Μακ Ντόνελι, είχε σήμερα στο Λονδίνο η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου.

Στη διάρκεια της συνάντησης η κ. Αχτσιόγλου ενημέρωσε την ηγεσία του κόμματος των Εργατικών για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, τις διαπραγματεύσεις με τους ευρωπαϊκούς Θεσμούς και το ΔΝΤ και την υλοποίηση του ’’παράλληλου προγράμματος’’ της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κόρμπιν εξέφρασε τη διάθεσή του για περαιτέρω συνεργασία και στήριξη των ελληνικών θέσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η υπουργός Εργασίας θα μιλήσει το απόγευμα της Τετάρτης σε εκδήλωση που διοργανώνει το «Greece Solidarity Campaign» στη Βουλή των Κοινοτήτων, με τη συμμετοχή βουλευτών των κομμάτων των Εργατικών, του Scottish National Party, του Plaid Cymru–Party of Wales και των Πρασίνων αλλά και μελών συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ Κόρμπιν Λονδίνο συνάντηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ