Στο Κογκρέσο ο υιός Τραμπ -Καταθέτει για τη ρωσική ανάμειξη στις εκλογές - iefimerida.gr

Στο Κογκρέσο ο υιός Τραμπ -Καταθέτει για τη ρωσική ανάμειξη στις εκλογές

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προσήλθε στο Κογκρέσο προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις των βουλευτών για τη φερόμενη προσπάθεια της Ρωσίας να επηρεάσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του 2016 και την ενδεχόμενη σύμπραξη του προεκλογικού επιτελείου του πατέρα του με τη Μόσχα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ έφτασε στο Κογκρέσο λίγο πριν τις 17.00 (ώρα Ελλάδας) και αναμένεται ότι η κατάθεσή του στην Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων θα διαρκέσει πολλές ώρες. Η συνεδρίαση διεξάγεται κεκλεισμένων των θυτών και οι δημοσιογράφοι δεν είδαν τον Τραμπ Τζούνιορ να φτάνει στην αίθουσα. Υψηλόβαθμα στελέχη του Κογκρέσου ωστόσο επιβεβαίωσαν ότι βρίσκεται εκεί.

Ο υιός Τραμπ κατέθεσε και στην Επιτροπή Δικαστικών Θεμάτων της Γερουσίας τον Σεπτέμβριο για το ίδιο θέμα ενώ και η Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας έχει διαμηνύσει ότι θέλει να του μιλήσει.

Οι Επιτροπές θέλουν να τον ρωτήσουν για τη συνάντηση που είχε τον Ιούνιο του 2016 με μια Ρωσίδα δικηγόρο στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη, από την οποία, όπως έχει πει, ήλπιζε να πάρει πληροφορίες για "την υγεία, τον χαρακτήρα και τα προσόντα" της Χίλαρι Κλίντον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Κογκρέσο κατάθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ