Oι «53» διοργανώνουν πανελλαδική σύσκεψη το Σαββατοκύριακο - iefimerida.gr

Oι «53» διοργανώνουν πανελλαδική σύσκεψη το Σαββατοκύριακο

Φωτογραφία: EUROKINISSI

Μηνύματα προς την κυβέρνηση στέλνουν οι «53» και σύμφωνα με πληροφορίες προχωρούν σε Πανελλαδική σύσκεψη το Σαββατοκύριακο, ενώ βρίσκονται σε αναζήτηση του τόπου διεξαγωγής της.

Μάλιστα όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το iefimerida, το "παρών" αναμένεται να δώσει και ο πρώην υπουργός παιδείας Νίκος Φίλης,ο οποίος επιμένει σε περαιτέρω λήψη μέτρων για τους πλειστηριασμούς αλλά και στην ανάληψη πρωτοβουλίας για τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα. Θέσεις με τις οποίες συμφωνούν και πολλά στελέχη της τάσης και που κάνουν λόγο για " αβάσταχτη κοινωνική και πολιτική πίεση" κυρίως για τους πλειστηριασμούς.

Κατά τα λοιπά, "απών" θα είναι ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος έχει ενημερώσει τους συντρόφους του ότι θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπου και αναμένεται να έχει επαφές με την κ. Λαγκάρντ.

Τέλος, οι "53" είναι γνωστό οτι ετοιμάζουν κείμενο παρέμβασης στο οποίο μεταξύ άλλων θα θίγουν το θέμα των πλειστηριασμών, τη δυσαρέσκειά τους για το μεταναστευτικό και τους χειρισμούς Μουζάλα. Ενώ αναφορές θα υπάρχουν και για τα ζητήματα της οικονομίας και δη του χρέους, ενόψει της τελικής διαπραγμάτευσης για την έξοδο από το Μνημόνιο τον Αύγουστο του 2018.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος 53 ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ