Επτά τόνους ναρκωτικά έκρυβε το πλοίο στην Ιεράπετρα -Ανιχνεύθηκαν από σκύλο [εικόνες] - iefimerida.gr

Επτά τόνους ναρκωτικά έκρυβε το πλοίο στην Ιεράπετρα -Ανιχνεύθηκαν από σκύλο [εικόνες]

Φωτογραφία: flashnews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φορτωμένο ναρκωτικά ήταν το αμπάρι ρυμουλκού πλοίου το οποίο ακινητοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης από άνδρες ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος νότια της Κρήτης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι οποίες προκύπτουν από τον εξονυχιστικό έλεγχο στον οποίο υποβάλλεται το πλοίο από τις πρώτες κιόλας ώρες τις ακινητοποίησής του, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα flashnews στο εσωτερικό του ήταν καλά κρυμμένοι επτά τόνοι κατεργασμένης κάνναβης, τύπου σοκολάτας, οι οποίοι μάλιστα μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος για φύλαξη στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα ναρκωτικά ανίχνευσε ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ενώ το εξαμελές πλήρωμα που έχει ήδη συλληφθεί αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive το κόστος της ποσότητας που κατασχέθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ανέρχεται στα 70 εκ. Ευρώ ενώ οι ειδικοί εκτιμούν πως πρόκειται για διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Τέλος, κατά τις ίδιες πηγές, η πληροφορία για το παράνομο φορτίο φέρεται να δόθηκε από γαλλικές αρχές ενώ το πλοίο φέρεται να φόρτωσε στην Κύπρο με δηλωμένο προορισμό την Μάλτα.

Δείτε φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης:

Πηγή Φωτό: cretalive

Πηγή Φωτό: cretalive

Πηγή Φωτό: cretalive

Πηγή Φωτό: ekriti

Πηγή Φωτό: ekriti

Πηγή Φωτό: ekriti

Πηγή Φωτό: ekriti

Πηγή Φωτό: flashnews

Πηγή Φωτό: flashnews

Επτά τόνους ναρκωτικά έκρυβε το πλοίο στην Ιεράπετρα -Ανιχνεύθηκαν από σκύλο [εικόνες] | iefimerida.gr 9

Πηγή Φωτό: flashnews

Πηγή πληροφοριών: cretalive.gr, flashnews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ