Μητσοτάκης: Οι κουκουλοφόροι έσπασαν μαγαζιά, προκάλεσαν χάος -Είναι «τα δικά τους παιδιά» - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Οι κουκουλοφόροι έσπασαν μαγαζιά, προκάλεσαν χάος -Είναι «τα δικά τους παιδιά»

Φωτογραφία αρχείου: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα ιδιαίτερα αιχμηρό tweet σχολίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε αναφορά στην αντίδραση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη χθες, όταν εισέβαλαν στην ομιλία του αντιεξουσιαστές. «Αφήστε τα, είναι δικά μας παιδιά» είπε ο κ. Δραγασάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας την εικόνα χάους με μολότοφ και σπασίματα μαγαζιών έγραψε στο twitter:

«Επεισόδια, μολότοφ, σπασίματα μαγαζιών - για μια ακόμη φορά εικόνα χάους στο κέντρο της Αθήνας. Είναι «τα δικά τους παιδιά», όπως είπε χθες ο κ. Δραγασάκης, γι’αυτό προφανώς δεν αφήνουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της...».

Επεισόδια, μολότοφ, σπασίματα μαγαζιών - για μια ακόμη φορά εικόνα χάους στο κέντρο της Αθήνας. Είναι «τα δικά τους παιδιά», όπως είπε χθες ο κ. Δραγασάκης, γι’αυτό προφανώς δεν αφήνουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ