Αυτή η 22χρονη έκανε 30 πλαστικές επεμβάσεις για να αρέσει στον φίλο της [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή η 22χρονη έκανε 30 πλαστικές επεμβάσεις για να αρέσει στον φίλο της [εικόνες]

Instagram/her_name_is_berry
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λένε πως ο έρωτας είναι τυφλός. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έβλεπε, αλλά μάλλον πολύ παραμορφωμένα.

Ολοι έχουμε κάνει θυσίες και «τρέλες» για την αγάπη και ειδικά σε ηλικίες που ξεκινούν από δεκα...κάτι και φτάνουν έως 20κααατι. Μπορεί και να έχουμε φτάσει στο σημείο να αλλάξουμε συνήθειες και συμπεριφορές για το σύντροφό μας. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις γυναικών που έχουν αλλάξει, και μάλιστα ανεπανόρθωτα, την εμφάνισή τους. Ολόκληρη την εμφάνισή τους. Αυτή η 22χρονη από το Χογνκ Κονγκ είναι μια από αυτές.

Μετά από 30 πλαστικές επεμβάσεις, η Βerry δηλώνει μετανιωμένη για τις αποφάσεις της. Δυστυχώς, πρόκεται για τις περιπτώσεις που το «ποτέ δεν είναι αργά» (για να φτιάξεις τα πράγματα) κρίνεται εντελώς αναληθές. Για να αντιστρέψεις τόσες χειρουργικές αισθητικές επεμβάσεις και να επιστρέψεις στην αυθεντική σου εμφάνιση χρειάζεσαι τουλάχιστον μια υπερσύγχρονη μηχανή χρόνου (και απ' όσο ξέρουμε δεν φτιάχνονται IRL).

Η πρώτη φορά που η 22χρονη από το Χονγκ Κονγκ ξάπλωσε στην καρέκλα του πλαστικού ήταν πριν από 5 χρόνια, όταν ήταν μόλις 17 ετών. Σκοπός της ήταν να δώσει στο πρόσωπο της μια πιο δυτική μορφή ώστε να μοιάσει στα supermodels του δυτικού κόσμου. Η @her_name_is_berry όπως είναι το όνομά της στο Instagram, ισχυρίζεται ότι ο εθισμός της στην πλαστική χειρουργική άρχισε όταν δέχτηκε μια προσφορά από ένα ινστιτούτο αισθητικής που προσέφερε προσιτά πακέτα σε φοιτητές για τρεις ενέσιμες επεμβάσεις. Ωστόσο, μέσα σε διάστημα λίγων ωρών, η αισθητικός την έπεισε να προχωρήσει με ένα πιο ακριβό πακέτο αξίας 2.175 δολαρίων (ενώ το αρχικό στοίχιζε 102 δολάρια).

Κοιτώντας τον εαυτό της στον καθρέφτη μετά το πέρας των ενέσεων, ένιωσε τόσο ευχαριστημένη που άρχισε να ζητά να υποβληθεί σε όλο και περισσότερες θεραπείες βελτίωσης της εικόνας της (όσο δηλαδή περιθώριο υπάρχει να βελτιωθεί η εικόνα μιας κοπέλας που είναι μόλις 22 ετών!) μέχρι που σύντομα εθίστηκε. Και αυτή ήταν μόνο η αρχή. Όταν έγινε 20 ετών, έκανε σχέση με έναν άνδρα που ήταν 9 χρόνια μεγαλύτερος της και τότε τα πράγματα πήραν ακόμα πιο νοσηρή τροπή.

Διάβασε περισσότερα για την ιστορία της 22χρονης και δες την μετά τις πλαστικές στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ