Δωρεάν σεμινάριο για γονείς με θέμα «Παιδί και Internet» - iefimerida.gr

Δωρεάν σεμινάριο για γονείς με θέμα «Παιδί και Internet»

"Μαζί για το παιδί"
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζούμε σε μια εποχή που η τεχνολογία έχει καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος τής ζωής μας. Πλέον η χρήση τού ηλεκτρονικού υπολογιστή, των tablet και των κινητών τηλεφώνων δεν απευθύνεται μόνο σε έφηβους και ενήλικες, αλλά αφορά και παιδιά πολύ μικρότερων ηλικιών.

Επαιδευτικές εφαρμογές για την εκμάθηση τής αλφαβήτου και των βασικών πράξεων αριθμητικής, αλλά και παιχνίδια με χρώματα και σχήματα υπάρχουν στις ηλεκτρονικές συσκευές κάθε γονιού που αναζητά εύκολους, φτηνούς και γρήγορους τρόπους να κρατήσει απασχολημένο το παιδί του, ενώ παράλληλα του προσφέρει χρήσιμα εκπαιδευτικά εργαλεία. Η χρήση τής τεχνολογίας, όμως, από μικρά παιδιά, ελλοχεύει περισσότερους κινδύνους από όσους φανταζόμαστε.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο για γονείς, εφήβους και παιδιά του “Μαζί για το παιδί” αφορμάται από αυτή τη νέα πραγματικότητα και διοργανώνει ψυχοεκπαιδευτικό σεμινάριο απευθυνόμενο σε γονείς, με θέμα “Παιδί και Internet”. Στόχος τού σεμιναρίου είναι η πρόληψη των κινδύνων και ο έλεγχος τής πλοήγησης και χρήσης τού αχανούς χώρου (ή μάλλον του μη-χώρου) που ονομάζεται Internet. Επιπλέον, εξασφαλίζει πως το παιδί απολαμβάνει τα οφέλη τού διαδικτύου με τρόπο που δεν απειλεί ή αποπροσανατολίζει την νόηση και την ψυχική τού υγεία.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 17:30-19:30 στο Κέντρο Αλληλεγγύης Αθήνας, Δομοκού 2 και Φιλαδελφείας (έναντι μετρό σταθμού Λαρίσης).

Η είσοδος είναι δωρεάν, με περιορισμένο αριθμό θέσεων. Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας πραγματοποιώντας εγγραφή στην ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

Πληροφορίες:
Τηλεφωνική γραμμή 11525
email 11525@mazigiatopaidi.gr

Πηγή: mazigiatopaidi.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ