Σύνθημα πρόκρισης από Χιμένεθ ενόψει Αούστρια: Να παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ - iefimerida.gr

Σύνθημα πρόκρισης από Χιμένεθ ενόψει Αούστρια: Να παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύνθημα για «μάχη» της ΑΕΚ και πρόκριση κόντρα στην Αούστρια Βιέννης έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Αυστρία.

Λίγο πριν η Ένωση πετάξει από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό τη Βιέννη, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να παίξει για την ιστορία της στον αυριανό «τελικό» (20:00) με την Αούστρια, που έχει… έπαθλο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Παράλληλα, χαρακτήρισε κρίμα το γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους «32» της διοργάνωσης.

«Είναι αλήθεια πως είναι κρίμα το ότι δεν έχουμε κλειδώσει την πρόκριση, παρά το ότι έχουμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Είναι αλήθεια ότι πάμε να παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ σε μια έδρα όπου ο αντίπαλος θα προσπαθήσει. Πρέπει οι παίκτες να αγωνιστούν με σοβαρότητα, ενθουσιασμό και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι για να παλέψουν ώστε να πάρουν την πρόκριση», είπε ο Χιμένεθ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League αεκ Χιμένεθ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ