Champions League: Πέφτει η αυλαία με μεγάλα ματς σε Λονδίνο και Λίβερπουλ - iefimerida.gr

Champions League: Πέφτει η αυλαία με μεγάλα ματς σε Λονδίνο και Λίβερπουλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέφτει απόψε η αυλαία για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Η 6η και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται με το σημερινό μενού στους ομίλους 5 έως 8, με τον ΑΠΟΕΛ να δίνει μάχη στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Πιο αναλυτικά:

Στον 5ο όμιλο, η λογική λέει ότι η Σεβίλλη έχει καπαρώσει ήδη θέση για τους «16», καθώς αγωνίζεται στη Σλοβενία με τη Μάριμπορ και με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση, χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα γίνει στο Λίβερπουλ - Σεβίλλη. Σε αυτό το ματς, η ομάδα του Κλοπ με ισοπαλία περνάει και αυτή, ωστόσο σε περίπτωση ήττας, οι «κόκκινοι» μπορούν να βρεθούν εκτός συνέχειας, αφού σε ισοβαθμία τόσο απέναντι στην αποψινή τους αντίπαλο, όσο και με τους Ανδαλουσιανούς, έχουν μειονέκτημα.

Στον 6ο όμιλο, η Μάντσεστερ Σίτι είναι δεδομένα πρώτη, αλλά Σαχτάρ και Νάπολι δίνουν μάχη για τη 2η θέση. Οι Ουκρανοί κοντράρονται με τους αδιάφορους «Πολίτες», από τους οποίους οι Ναπολιτάνοι περιμένουν... δώρο. Αν η ομάδα του Σάρι πάρει νίκη απέναντι στη Φέγενορντ, τότε θα περιμένει από τη Σίτι να κάνει το καθήκον της και να διατηρήσει το απόλυτό της για να τη βοηθήσει.

Στον 7ο όμιλο, όπου η πρωτιά ανήκει στη Μπεσίκτας, η Πόρτο θα προσπαθήσει στο ματς με τη Μονακό να πάρει αυτό που θέλει προκειμένου ακόμα και στην ισοβαθμία με τη Λειψία να έχει το αβαντάζ για να βρεθεί στους «16». Αποκλεισμένη και 4η η ομάδα από το πριγκιπάτο.

Τέλος, στο 8ο γκρουπ η Τότεναμ είναι δεδομένα πρώτη, η Ρεάλ δεδομένα δεύτερη κι από εκεί και έπειτα οι Ντόρτμουντ και ΑΠΟΕΛ ισοβαθμούν με 2 πόντους και θα ψάξουν τον τρόπο ώστε να συνεχίσουν στο Europa League. Στη Μαδρίτη φιλοξενούνται οι Βεστφαλοί, στο Λονδίνο οι Κύπριοι.

Τα ματς και οι βαθμολογίες

5ος όμιλος
Λίβερπουλ – Σπαρτάκ Μόσχας
Μάριμπορ – Σεβίλλη

Βαθμολογία
1.Λίβερπουλ 9
2.Σεβίλλη 8
3.Σπαρτάκ Μόσχας 6
4.Μάριμπορ 2

6ος όμιλος
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μάντσεστερ Σίτι
Φέγενορντ – Νάπολι

Βαθμολογία
1.Μάντσεστερ Σίτι 15
2.Σαχτάρ Ντόνετσκ 9
3.Νάπολι 6
4.Φέγενορντ

7ος όμιλος
Λειψία – Μπεσίκτας
Πόρτο – Μονακό

Βαθμολογία
1.Μπεσίκτας 11
2.Πόρτο 7
3.Λειψία 7
4.Μονακό 2

8ος όμιλος
Τότεναμ – ΑΠΟΕΛ
Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ

Βαθμολογία
1.Τότεναμ 13
2.Ρεάλ Μαδρίτης 10
3.Μπορούσια Ντόρτμουντ 2
4.ΑΠΟΕΛ 2

Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 21:45 και θα μεταδοθούν από την Cosmote TV. Το ματς Τότεναμ - ΑΠΟΕΛ θα μεταδοθεί και από την ΕΡΤ1.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ chapions league αγωνιστική ΑΠΟΕΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ