Νέο Honda Civic Type-R: Από 49.750 ευρώ και με 320 ίππους [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέο Honda Civic Type-R: Από 49.750 ευρώ και με 320 ίππους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τo καινούργιο Honda Civic Type-R είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας κατόπιν παραγγελίας και σε δύο εκδόσεις. Οι τιμές του ξεκινούν από τις 49.750 ευρώ για τη στάνταρ εκδοχή του και από τις 53.650 ευρώ για αυτή με το σύστημα πλοήγησης Connect Navi.

Το νέο Honda Civic Type R έχει κατασκευαστεί εξ αρχής για να προσφέρει την πιο απολαυστική οδηγική εμπειρία στην κατηγορία των hot hatches –στο δρόμο και στην πίστα. Βασισμένο σε εντελώς νέες σχεδιαστικές αρχές εξελίχθηκε παράλληλα με το νέο, στάνταρ μοντέλο Civic hatchback, με αμοιβαία οφέλη για τη δυναμική συμπεριφορά και την πολιτισμένη λειτουργία και των δύο εκδόσεων. Συνεχίζει την κληρονομιά των hatchback υψηλών επιδόσεων της Honda, συνδυάζοντας τη γνήσια δυναμική της εμπρόσθιας κίνησης (FWD) με εντυπωσιακή σχεδίαση και μελετημένη αεροδυναμική.

Νέο Honda Civic Type-R: Από 49.750 ευρώ και με 320 ίππους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η μέγιστη ισχύς από τον βελτιστοποιημένο και πιο πολιτισμένο κινητήρα 2.0-litre VTEC TURBO είναι 320 ίπποι στις 6.500 σ.α.λ., και η μέγιστη ροπή 400Nm από τις 2.500 σ.α.λ. έως και τις 4.500 σ.α.λ. Η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ ώρα γίνεται σε 5,7 δεύτερα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 272 χλμ./ ώρα, που σημαίνει ότι είναι το πιο γρήγορο, και με την καλύτερη επιτάχυνση μοντέλο στην κατηγορία του. Επίσης, είναι το ταχύτερο Type R που έχει περάσει ποτέ από το Nürburgring με χρόνο γύρου 7:43.8.

Νέο Honda Civic Type-R: Από 49.750 ευρώ και με 320 ίππους [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το 2017 Type R διαθέτει μεγαλύτερη σειρά προγραμμάτων οδήγησης, προσθέτοντας μία ρύθμιση «Comfort» στο στάνταρ «Sport» και στο «+R» mode που προορίζεται για πίστα. Όλα προσαρμόζουν την ενδοτικότητα της ανάρτησης, τη γεωμετρία διεύθυνσης και την απόκριση του γκαζιού του αυτοκινήτου, ανάλογα με τις απαιτήσεις (on demand).

Νέο Honda Civic Type-R: Από 49.750 ευρώ και με 320 ίππους [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Συγκριτικά με το προηγούμενο Type R, η σημαντικότερη διαφορά μεταξύ των δυνάμεων απόσβεσης κάθε προγράμματος προσφέρει τώρα μεγαλύτερη χρηστικότητα σε μεγαλύτερη ποικιλία οδικών συνθηκών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Comfort mode προσφέρει υψηλό βαθμό ενδοτικότητας, μαζί με πιο ομαλή απόκριση διεύθυνσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Honda Civic Type-R
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ