Ο Ολυμπιακός τίμησε τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ολυμπιακός τίμησε τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: Olympiacos/FB
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον σπουδαίο τερματοφύλακα Τζιανλουίτζι Μπουφόν βράβευσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγη ώρα πριν τη σέντρα του ματς με τη Γιουβέντους στο Καραϊσκάκη, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Τη βράβευση έκανε ένας άλλος μεγάλος τερματοφύλακας του παρελθόντος, ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Ιταλό τιμητική πλακέτα σαν ένδειξη αναγνώρισης της μεγάλης καριέρας του, η οποία πιθανότατα θα ολοκληρωθεί σε έξι μήνες, μετά τη λήξη της τρέχουσας σεζόν.

Η βράβευση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν! / @gianluigibuffon's award ceremony!#olympiacos #UCL #OLYJUVE #legend #MiaGro8ia @juventusfc @ChampionsLeague pic.twitter.com/yjHKa6WEPJ

Κατά τη βράβευσή του «Τζίτζι» (έμεινε εκτός αποστολής), από τα μεγάφωνα του Καραϊσκάκη ακούστηκε χαρακτηριστικά το «ένας τζέντλεμαν του ποδοσφαίρου», ενώ φυσικά καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού και ανταπέδωσε.

Ο Ολυμπιακός τίμησε τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Πηγή βίντεο: redaroume

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ