ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ

Βέλγιο: Εχτισαν κτίριο γύρω από φανοστάτη -Ο απίθανος λόγος που το έκαναν [εικόνες]

Τριγύρω το κτίριο και στη μέση ο φανοστάτης (Φωτογραφία: VRT)
Τριγύρω το κτίριο και στη μέση ο φανοστάτης (Φωτογραφία: VRT)

Δεν πρόκειται για κάποιο έργο σύγχρονης τέχνης, ούτε βέβαια για λάθος το γεγονός ότι ένα κτίριο σε πόλη του Βελγίου χτίστηκε γύρω από ένα φανοστάτη.

Πρόκειται για τη «δημιουργική» λύση που βρήκε ο αρχιτέκτονας, όταν βαρέθηκε να περιμένει επί δύο χρόνια τις δημοτικές αρχές να απομακρύνουν τον φανοστάτη. «Εννοείται ότι είδα ότι υπήρχε, δεν είμαι τυφλός!», δήλωσε στο VRT TV.

«Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε άλλο. Η αργοπορία του δήμου σε αυτή την περίπτωση υπήρξε σοκαριστική», σχολίασε ακόμη, ενώ οι φωτογραφίες έχουν προκαλέσει ατάκες όπως ότι τουλάχιστον οι ένοικοι του ψηλότερου ορόφου δεν θα χρειαστεί να αγοράσουν φωτάκι νυχτός.

Πάντως, αυτή η πρωτότυπη κατασκευή δεν θα υπάρχει για πολύ. Σύμφωνα με τη βελγική ιστοσελίδα VTM, ο φανοστάτης θα τοποθετηθεί στην απέναντι πλευρά του δρόμου, αυτή την εβδομάδα.

Το μόνο κακό είναι, σύμφωνα με τον αρχιτέκτονα, ότι οι εργάτες θα πρέπει να καλύψουν το κενό μετά.

Φωτογραφίες: VRT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.