O πιο οικονομικός τρόπος να φορέσεις μια επώνυμη δημιουργία στις γιορτές - iefimerida.gr

O πιο οικονομικός τρόπος να φορέσεις μια επώνυμη δημιουργία στις γιορτές

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιου οίκου τις δημιουργίες θα επιλέγατε αν η τιμή τους δεν ήταν απαγορευτική; Καλύτερα να αρχίσετε να το σκέφτεστε σοβαρά γιατί, πλέον, υπάρχει τρόπος να φορέσετε τα πιο πολυτελή κομμάτια χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.

Alexander McQueen, Diane Von Furstenberg, Marc Jacobs, Michael Kors, Stella McCartney, Miu Miu. Να μερικοί από τους σχεδιαστές και τους οίκους που κρύβονται πίσω από τις πιο εικονικές εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί.

Τα επώνυμα labels ανέκαθεν ήταν αυτά που έδιναν στιλιστική έμπνευση, αφού με τις δημιουργίες τους καθορίζουν τις τάσεις της μόδας συνολικά. Το κακό με αυτά είναι ότι, όσο όμορφα και δημιουργικά κι αν είναι, μάλλον ποτέ δε θα τα αποκτήσουμε κάποιο αυθεντικό κομμάτι όταν η τιμή τους ισοδυναμεί με το μισθό τριών full-time υπαλλήλων μαζί. Εν ολίγοις, είναι υπέροχα μεν, απλησίαστα δε. Η μήπως όχι;

To hookonchic.com είναι ένα ελληνικό site που κάνει ένα μικρό (ή, για μερικές μεγάλο) όνειρο, πραγματικότητα! Δίνει τη δυνατότητα να λάμψουμε μέσα σε δημιουργίες από τα επικρατέστερα ονόματα στο χώρο της μόδας, βρίσκοντας το αγαπημένο μας επώνυμο κομμάτι σε πολύ πιο φιλική τιμή από αυτή που θα δαπανούσαμε αν το αγοράζαμε.

Δες πως θα νοικιάσεις επώνυμα φορέματα για τις γιορτινές σου εμφανίσεις και όχι μόνο στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ