«The Abbot»: Στο μαγαζί του Νίκου Βουρλιώτη στο Χαλάνδρι θα φας όπως οι μοναχοί στο Αγιο Ορος - iefimerida.gr

«The Abbot»: Στο μαγαζί του Νίκου Βουρλιώτη στο Χαλάνδρι θα φας όπως οι μοναχοί στο Αγιο Ορος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου, εκεί οπού βρισκόταν το περιβόητο μπαρ Ctalin, πλέον έχει ανοίξει ένα εστιατόριο διαφορετικό από τα άλλα, το «Abbot».

Τη διακόσμηση του χώρου έχει επιμεληθεί ο Μάνος Γαλανός, που συνδυάζει τη vintage αισθητική με σύγχρονες πινελιές, δημιουργώντας ένα ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα, κατάλληλο για ένα ρομαντικό δείπνο. Η πέτρα είναι κυρίαρχη στο χώρο και δένει αρμονικά με το ξύλο και το μάρμαρο στην μπάρα και τα πάσα, ενώ οι δερμάτινοι καναπέδες δίνουν μια αίσθηση απέριττης πολυτέλειας.

Στο τιμόνι της επιχείρησης βρίσκεται ο Μάνος Γαλανός, που έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εστίασης (Ctalin, Sanel, Hotel, Petit Fleur, αλλά και το διάσημο Boho στο Μαϊάμι!), ο Δημήτρης Σακουφάκης (γνωστός για το Green Parrot, το καλύτερο steak house στο Wellignton της Νέας Ζηλανδίας), αλλά και ο frontman των Going Through Νίκος Βουρλιώτης.

Γνωρίστε το «Τhe Abbot» στο Χαλάνδρι, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THE ABBOT Χαλάνδρι Νίκος Βουρλιώτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ