Αμετανόητος Κωνσταντινέας: Το ήθος του καθενός ξεκινά από τα μικρά [βίντεο] - iefimerida.gr

Αμετανόητος Κωνσταντινέας: Το ήθος του καθενός ξεκινά από τα μικρά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Παπαδάκης δήλωσε σήμερα ότι δεν θα ξανακάλεσει στην εκπομπή του τον Πέτρο Κωνσταντινέα, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο, να δηλώνει αμετακίνητος στις θέσεις του.

Χθες, κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, ο Πέτρος Κωνσταντινέας και ο Άδωνις Γεωργιάδης κόντεψαν να έρθουν στα χέρια καθώς η συζήτηση ξέφυγε, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να βγάζει από τα χαρτιά του μια φωτογραφία του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ευγενίας Μανωλίδου και να λέει στον αντιπρόεδρο της ΝΔ ότι τότε ήταν «λιάρδα».

Χρειάστηκε μάλιστα η παρέμβαση του παρουσιαστή για να τους χωρίσει, με τον κ. Παπαδάκη να λέει σήμερα ότι δεν πρόκειται να ξανακαλέσει στην εκπομπή του τον Πέτρο Κωνσταντινέα καθώς δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του.

Ο κ. Κωνσταντινέας, πάντως, φαίνεται αμετανόητος. «Όσον αφορά τα περί λογαριασμών και των απειλών του Άδωνι... Ένα έχω να πω! Το ήθος του καθενός ξεκινά από τα μικρά και καταλήγει στα μεγάλα... Ας κρίνει ο κόσμος το πολιτικό ήθος του καθενός!», έγραψε στο Twitter λίγο μετά τον καβγά, ενώ παρόμοια ήταν η στάση του και σε τηλεοπτική του εμφάνιση το ίδιο απόγευμα στο SBC, όπου χαρακτήρισε τον Άδωνι Γεωργιάδη ως «το μεγαλύτερο ταλέντο στο Twitter και στο Facebook», αρνούμενος πάντως να παραδεχθεί εάν έσφαλε ή όχι.

Όσον αφορά τα περί λογαριασμών και των απειλών του Άδωνι... Ένα έχω να πω! Το ήθος του καθενός ξεκινά από τα μικρά και καταλήγει στα μεγάλα... Ας κρίνει ο κόσμος το πολιτικό ήθος του καθενός!https://t.co/2hOGEnQIbX

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ