«Μαύρη λίστα» με τους μεγαλοοφειλέτες στα ασφαλιστικά ταμεία -Στη δημοσιότητα τα ονόματα - iefimerida.gr

«Μαύρη λίστα» με τους μεγαλοοφειλέτες στα ασφαλιστικά ταμεία -Στη δημοσιότητα τα ονόματα

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη «μαύρη λίστα» με τους μεγαλοοφειλέτες σε ασφαλιστικά ταμεία ετοιμάζεται να δημοσιοποιήσει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Πρόκειται για τα ονόματα 8.803 μεγαλοοφειλετών των Ταμείων, με χρέη άνω των 150.000 ευρώ, τα οποία ήδη το Κέντρο Είσπραξης Οφειλών έχει μεταβιβάσει προς την ΑΑΔΕ.

Τα συνολικά χρέη ξεπερνούν τα 9 δισ ευρώ εκ των οποίων τα 5 δισ. αφορούν στο αρχικό κεφάλαιο και τα υπόλοιπα πρόστιμα και προσαυξήσεις.

Οπως προβλέπεται από τη σχετική υπουργική απόφαση τα ονόματα των οφειλετών, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί από το ΚΕΑΟ θα έπρεπε να έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ έως τις 30 Νοεμβρίου.

Η ΑΑΔΕ ετοιμάζει δυο «μαύρες» λίστες για τις οφειλές προς την Εφορία και τα Ταμεία και έχει παρέλθει ένας χρόνος από τότε που κατέστησαν ληξιπρόθεσμα. Μια λίστα για τα φυσικά πρόσωπα και άλλη μια για τα νομικά πρόσωπα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΑΔΕ οφειλέτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ