Κύκλοι Γεννηματά εκφράζουν ικανοποίηση για τα αποτελέσματα σε ΔΣΑ και σύλλογο Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr

Κύκλοι Γεννηματά εκφράζουν ικανοποίηση για τα αποτελέσματα σε ΔΣΑ και σύλλογο Θεσσαλονίκης

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Στη σημερινή κρίσιμη ιστορική συγκυρία για τη χώρα, τους δημοκρατικούς θεσμούς και τη Δικαιοσύνη, η προοδευτική κατεύθυνση στη διοίκηση των δικηγορικών συλλόγων αποτελεί ένα ισχυρό, αισιόδοξο μήνυμα με ευρύτερη εμβέλεια και πολλούς αποδέκτες».

Αυτήν την εκτίμηση διατυπώνουν συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά, τονίζοντας ότι «προσωπικά η επικεφαλής του υπό διαμόρφωση φορέα της Κεντροαριστεράς, Φώφη Γεννηματά, σε συνεργασία με τα κόμματα και τις κινήσεις του φορέα, παρακολούθησε στενά και με μεγάλο ενδιαφέρον τον β΄ γύρο των δικηγορικών εκλογών που ολοκληρώθηκε απόψε».

Στο «Κίνημα Αλλαγής» δηλώνουν ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι από τα τελικά αποτελέσματα σε πολλούς μεγάλους δικηγορικούς συλλόγους, με πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Ιδιαίτερα για τα αποτελέσματα στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, που ανέκαθεν παρουσίαζε κομβική πολιτική σημασία και του οποίου ο πρόεδρος τίθεται επικεφαλής της ολομέλειας των δικηγορικών συλλόγων όλης της Ελλάδας, τα μηνύματα ενίσχυσης της Κεντροαριστεράς «είναι σαφή κι αντανακλούν τη γενικότερη κοινωνική πραγματικότητα: Τη διαρκή εμπέδωση των αξιών και των ελπίδων του δημοκρατικού κόσμου, σε ένα "Κίνημα Αλλαγής" που ενισχύεται καθημερινά», όπως επισημαίνουν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ